Модні тренди Осінь-Зима 2021/2022

Покази будинків мод цього сезону демонструють нам яскраві та ефектні вбрання, натхненні бунтарськими 70-ми, сміливим вайбом 90-х та 2000-ми. Модні фаворити Осінь-Зима 2021/2022 настільки різноманітні, що надають можливість інтегрувати їх у свій гардероб без втрати комфорту з огляду на свій персональний стиль.

Модні кольори сезону

До модних кольорів сезону можна зарахувати всю яскраву палітру відтінків, які своїми емоціями допомагають прикрасити наше життя.

  • Очолює сміливу строкатість соковита фуксія. Вона дуже вміло працює на зовнішність і підходить більшості дівчат. Монолук з фуксією виглядає доречно у повсякденності та в неформальній обстановці.
  • Відтінки жовтого в холодному сезоні чудові. Особливо привабливі вони в теплих в'язаних светрах та комфортних світшотах.
  • Насичений чистий зелений свіжий та небанальний. Взаємини з ним можна почати з аксесуарів.
  • А ось синій та відтінки фіолетового, як основи багатьох базових гардеробів, сміливо претендують цього сезону ще й на аксесуарну нішу.
  • Модний колір у базовій палітрі – карамельно-коричневий. Він елегантно комбінується в монохромі і несподівано привабливі його з'єднання з усією яскравою палітрою.
Модные тренды зима 2022
Модные тренды зима 2022

Сучасні тканини та матеріали

Вироби з модними силуетами та відтінками втілені у сучасних комфортних тканинах та матеріалах.

  • Трикотаж цього сезону займає не лише базову позицію, а навпаки, превалюючу та акцентну..
  • Фактурний трикотаж у пасторальній естетиці демонструє комфорт та зручність, тим самим закликаючи у свої ряди пончо, кейпи, затишні костюми та светри.
  • Костюмні тканини незамінні в мускулінних піджаках і брючних костюмах, вони зносостійкі та довговічні.
  • Еко-шкіра тримає свої позиції вже не перший сезон і обіцяє бути ще довго. Адже вироби з цього матеріалу виглядають стильно, вони невибагливі у виборі партнера у комплектах..

Модні деталі та крій

Натхненні епохою 90-х, світові дизайнери перенесли свої ідеї на такі деталі в одязі, як численні вирізи та розрізи на сукнях, топах, лонгслівах та піджаках, а вишивка та принт застосовна у найнесподіваніших рішеннях.

Довжина міді та жіночні силуети мають романтичний флер сільського стилю, де виріз каре та квітковий принт посилюють цей ефект. А ось бахрома цього сезону - діалог між вінтажністю та сучасністю. Вона свіжо і по-новому виглядає на сумках і прекрасна зі стразами, як акцентний декор в одязі.

Що носити цієї зими

Дизайнери завжди шукають свіжу формулу жіночої сексуальності та індивідуальності. Нові форми, силуети, тканини та фактури допомагають задовольнити цей запит. І ось, що на думку світових дизайнерів актуально носити дівчатам цього сезону:

  1. Сукня-піджак. Його легко поєднувати і він є ідеальним для будь-якого випадку.

  2. Боді та бюстьє в сезоні Осінь-зима 2021/2022 - модна база та стильний акцент. У повсякденних комплектах варто віддавати перевагу комфортним тканинам, одягати в якості другого шару, а для свят і заходів - використовувати в різних текстурах, віддаючи позицію лідера в образі.

  3. Модные тренды зима 2022
    Модные тренды зима 2022
  4. Сукні міді з розрізом - гарячий must have цього сезону. Мабуть, сама жіночна і граціозна річ цього сезону. Варто відзначити, що сукня найвигідніше сідає по фігурі в трикотажних тканинах. Його універсальність не вимагає аргументів, у ньому комфортно на роботі та на коктейльних заходах.

  5. Світшоти цієї осені і взимку дуже популярні, вони набули нових форм і силуетів. Тепер це не просто комфортна річ на кожен день, а скоріше незамінний стилеутворюючий гість гардероба.

  6. Модные тренды зима 2022
    Модные тренды зима 2022
  7. Легко поєднувати та створювати багатошаровість в образах допоможуть жилети різноманітних фактур та відтінків. Вони посилають нам привіт із 70-х, але на відміну від своїх попередників, мають вільний силует oversize. Носимо їх із футболками, сорочками, лонгслівами, під піджак чи пальто.

  8. Комбінезони, як одні з яскравих представників показів, цього сезону можна купити в багатьох магазинах. Носимо їх із черевиками, кросівками, туфлями на високих або низьких підборах.

Модные тренды зима 2022
Модные тренды зима 2022

Усі модні новинки знайшли втілення у стильних капсулах українського бренду RicaMare. Познайомитися з трендами та приміряти на себе модний одяг можна на сайті ricamare.com.ua чи в нашому Шоурумі в м.Харкові.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"