Благодійність

Наш бренд родом з незламного Харкова, міста-героя. Саме тут ми створили бренд одягу для жінок, культурним кодом якого є вишивка. Нажаль в цей складний час наш офіс та наше високотехнологічне виробництво серйозно постраждали від війни. Проте це не зламало нас! Добро, любов, згуртованість - це в нас не відібрати. Наша мрія колись допомогла нам підкорити серця тисяч співвітчизниць, народила їх найкращі спогади у наших сукнях. Тому і зараз ми не плануємо здаватись. Попри біль та смуток - ми маємо сміливість рухатись вперед, адже головне - це люди: наші співробітники, наші клієнти та партнери.

З перших днів війни усіма наявними силами ми активно допомагаємо нашим захисникам, волонтерам, та тим, хто цього потребує.


Наші сміливі хлопці щоденно допомагають літнім людям та сім'ям з дітьми, що лишились у Харкові та області. Їм розвозять продуктові набори та засоби першої необхідності. Також ми вже закупили, привезли до Харкова та роздали партію життєво необхідних ліків, яких не було в наявності в регіоні (препарати від діабету, для підтримки серця та щитовидної залози).




Ми беремо участь у міжнародних заходах, щоб висвітлити події у нашій країні та частину прибутку перераховати на допомогу.


Низький уклін усім волонтерам, що так само попри щохвилинну небезпеку допомагають пережити цей складний час. Герої серед нас!

Сміливість попри постріли залишатися в своєму місті, на своїй землі та спрямовувати свою силу на допомогу. Сміливість навіть з-за кордону об'єднуватись та допомагати рідному місту і оточуючим.

Ця сміливість має назву - бути українцями!



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"