Яскрава фуксія – натхнення кольором

Модна палітра кольорів нового сезону доповнена яскравим соковитим відтінком - фуксія. Цей колір символізує енергію і натхненність, а за фен-шуй він вважається таким, що приносить щастя і удачу. Тому одяг або аксесуари кольору фуксії неодмінно повинні бути присутніми у сучасних стильних образах.

Цей насичений і веселий колір став особливо популярним ще в 60-ті, коли в моду увійшли неонові та яскраві кольори, сміливі малюнки та принти, запальний поп-арт. З тих пір відтінки фуксії з'являються в модних колекціях іменитих дизайнерів і особливо улюблені знаменитостями, що підтверджують фото щорічних кінопремій та урочистих церемоній. Особливо актуальним на сьогодні є монолук і сміливі поєднання цього кольору з іншими трендовими відтінками.

Поєднання кольорів з фуксією

Фуксія має власний унікальний характер та темперамент. Насичено-рожевий тон дуже привабливий та витончений. У нього широка гама відтінків: яскравих та світлих, середніх та темних. Вони відрізняються виразністю, внутрішньою силою. Вибираючи монолук у тонах фуксії, будьте готові до привабливого образу та постійної уваги оточуючих.

Цей динамічний колір у поєднанні з відповідними кольорами може створити досить сильний ефект. Розглянемо вдалі поєднання:

  1. Поєднання фуксії з червоним - це епатажний тандем споріднених, яскравих тонів: кричучих, драматичних і водночас заворожуючих своєю силою та енергією.
  2. Поєднання фуксії з помаранчевим - одне з найпопулярніших, крім насиченості обох відтінків у ньому є і тепловий контраст.
  3. Поєднання фуксії з жовтим - теплі відтінки надають насичено-рожевому літнього, сонячного вигляду, створюючи контраст по теплоті та яскравості..
  4. Поєднання з холодними відтінками зеленого виливається в екзотичну палітру складних, насичених та вишуканих кольорів..
  5. А поєднання фуксії зі світло-зеленим – підкреслює квіткове походження кольору, він начебто розквітає, стає глибшим, при цьому світло-зелений доповнює основний тон..
  6. Поєднання фуксії та синього – яскравий тепло-холодний контраст, особливо гармонійний завдяки тому, що в основному відтінку є синій підтон..

Кому підійде фуксія

Фуксія в одязі – провокаційний колір, він завжди привертає увагу. Вибирайте його, якщо ви готові сміливо заявити про себе, свою яскраву індивідуальність, рішучість і здатність самостійно приймати відповідальні рішення.

За кольоротипом насичено-рожевий підійде не всім:

  • палітрою можуть сміливо користуватися представники кольоротипу «зима»;
  • добре виглядає колір на дівчині типу «весна» у поєднанні з яскравим макіяжем, який надасть контрасту зовнішності;
  • для «літа» цей колір занадто яскравий, краще віддати перевагу світлим або приглушеним відтінкам рожевого;
  • для типу "осінь" потрібно бути обережним при виборі відтінків фуксії - він здатний знеособити зовнішність і краще підійдуть темні червоні та фіолетові відтінки.

Цей колір швидше доречний для святкових образів, у будні він дуже яскравий і може дратувати. Але це не причина відмовлятися від фуксії – для щоденного гардеробу підійдуть деталі чи аксесуари. Найчастіше фуксія в одязі поєднується з базовими кольорами, акцентуючи увагу на себе в оточенні вигідного контрасту.

Фуксія в деталях

Принадність кольору фуксії в тому, що він слушно і гармонійно виглядає в деталях, якщо використовувати його помірно. З ним виходять сміливіші і несподівані аутфіти. З цим чудово впораються шийні хустки, сережки, підвіски, браслети, пояси та сумочки.

Особливий шик – це сатинові туфлі кольору фуксії. Вони додадуть будь-якому наряду дорожнечі, стилю та витонченості. Для закінченості образу можна підібрати помаду кольору фуксії, використовувати лак для нігтів цього кольору.

Бренд RicaMare пропонує костюми, сукні та світшоти у кольорі фуксія для створення надихаючих образів на святкові заходи та на кожен день.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"