Модні брюки осінь-зима

З приходом прохолоди свій гардероб треба обов’язково доповнити модними брюками, адже комплекти з ними зручні, стильні та універсальні. Серед основних модних тенденцій сезону осінь-зима 2020/2021 виділяється висока посадка брюк, вільні фасони и функціональність.

Найпопулярніша модель брюк – із завищеною талією. Стилісті відмічають, що такі моделі візуально подовжують ноги, підтягують силует, коригують фігуру. Вони можуть бути різних фасонів і стилей: від ділових до спортивних. Жіночі штани з високою посадкою поєднуються із скороченими топами, водолазками, світшотами, светрами, боді, вправленими сорочками та блузами, а також з подовженими кардіганами, жакетами вільного крою, пальто оверсайз. Пропонуємо Вам топові луки на кожен день з модними брюками цього сезону.

Брюки з високою талією відмінно підійдуть до пальто вільного крою і ботинок на високій підошві, створюючи трендовий осінній образ. Брюки у костюмній парі в поєднанні із жакетом прямого крою особливо актуальні в цьому сезоні.

модные брюки 2020

Для офісного дресс-коду в прохолодний час року без брюк ніяк не обійтись. Їх зручно комбінувати з теплими однотонними водолазками і щільними сорочками. Оригінальним і функційним рішенням ділового образу є поєднання завищених брюк з трикотажним боді, котрий комфортно сідає по фігурі, не збирається складками на поясі і може служити додатковим шаром в одязі.

модные брюки 2020

Картатий принт виглядає виразно і нетривіально, і дизайнери знову використовують його при створенні нових колекцій одягу. Поєднувати картаті брюки краще з однотонними речами. В числі незмінних лідерів – брюки з шкіри, що завжди виглядають стильно та сміливо. Образи із кольоровими штанами із еко-шкіри практичні для дощової сирої погоди.

модные брюки 2020

Для любителів стиля casual ідеально підійдуть брюки з мега-актуального трикотажу. Брюки з щільного або в’язаного трикотажу з кроссівками або ботинками створять комфортні повсякденні образи, які сьогодні умісні буквально всюди.

модные брюки 2020


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"