Поради стиліста

Полюбіть свою фігуру

Це не легко вдягатися за фігурою ... Ми можемо бути худими або пухкими. Високого або маленького зросту з широкими або маленькими плечима, з плоскими або круглими сідницями, вузькими або широкими стегнами, але у кожного з нас є «проблемна зона», яка ускладнює підбір вбрання. Запевняємо, що причин для паніки немає, так як є спосіб з цим впоратися. Почніть з того, щоб не обманювати себе і приймати себе за ту, яка Ви є. Полюбіть свою фігуру! Нехай ваша сукня стане вашим союзником. Не ворогом. Вибираючи правильну стратегію, ви зумієте одягатися так, щоб сукня підкреслила ваші достоїнства.

Жінка з формами

Уся увага на крій.Носіть щільно облягаючи сукні і спідниці, які скроєні на косу або по діагоналі. Сукні повинні покривати талію і верхню частину стегна, а потім вільно падати складами, закриваючи стегна і нижню частину ніг.

Спробуйте чіткі лінії . Силует в формі літери "А" приховає нижню частину фігури. Плаття вибирайте не дуже помітні. Трапеція гігантських розмірів надасть Вам ведмежу послугу. Верхня частина вашого наряду повинна бути з тонкої тканини і облягати фігуру, щоб врівноважити вільний крій в нижній частині.

Талія. Не забувайте щодо талії . Вашу талію необхідно акцентувати. Будь-яке вбрання з вираженою талією завжди буде працювати для вас і підкреслювати жіночність вашої фігури. Носіть ремінь або вибирайте речі з декоративними деталями на талії. Покажіть шкіру вище або нижче. Демонструючи оголене тіло, не забувайте про тактику. Розріз на сукні виглядає сексуально. Відкрийте більше ніг, і ви будете здаватися тоншими і вищими. Красиве, але не дуже легковажне декольте також виглядає сексуально.

Вибір кольору Вибрати гладку тканину і правильне поєднання кольорів. Колір має відповідати фігурі. Чорний колір завжди хороший для фігури з яскраво вираженими формами, але це не означає, що інші кольори вам заборонені. Додайте кілька яскравих кольорів в потрібних місцях, з'єднайте і змішайте кольори (без малюнка) і уникайте помітних візерунків. Найкраще виглядають прості тони, такі як нейтральний коричневий, чорний і темно-синій.

Хлопчача стрункість

Обіграйте вашу фігуру. Щоб надати хлопчачій фігурі жіночну округлість, підкресліть талію, таким чином ви створите враження більш повного бюста і більш пишних стегон. У цьому вам допоможе сукня на талії, кофточка з низькою талією або сукня з розрізом під грудьми. V-подібний виріз на грудях підкреслює декольте.

Створіть об’єм. Вещи со складками, буфами и длинной баской придадут образу женственность. То же самое относится к вещам с различными декоративными деталями: оборки, бусы, банты добавляют фигуре мягкость линий и объем. Но не забывайте о равновесии: выбирая вещь с ярко выраженной индивидуальностью, наденьте к ней пару вещей более строгого кроя. Речі зі складками, бафами і довгою баскою додадуть образу жіночності. Те ж саме стосується речей з різними декоративними деталями: рюші, намистини, бантики додають фігурі м'якість ліній і об'єму. Але не варто забувати і про баланс: вибираючи річ з яскраво вираженою особистістю, додаємо пару речей більш суворого крою.

Грайте з малюнками – не соромтеся. Використовуйте тканини з більш помітними і складними візерунками. Квіти, смужки і графічні лінії додадуть силуету глибину і характер, але запам'ятайте почуття пропорції. Вибирайте елегантні візерунки в класичних тонах.

Використовуйте заманливі деталі. Такі акценти, як широкі ремені, рюші і складки додадуть вашій фігурі округлостей. Те ж саме стосується зміщення текстур: поєднання мережива, атласу, оксамиту, бавовни і вовни створить багатошаровий силует.

Маленькі жінки

Зверніть увагу на довжину. Відкриті ноги візуально збільшать ваш зріст, фігура буде виглядати стройнішою. Вибирайте довжину спідниці відповідно до віку. Міні-спідниця на 10  см вище коліна підійде для молоді. Для всіх інших достатньо просто не ховати коліна. З іншого боку, сукня або спідниця до середини голені чи навіть до підлоги також може візуально збільшити зріст, якщо обозначити лінію талії трохи вище.

Увага на талію. Також дуже важливо, щоб жінки невеликого зросту підкреслювали свою талію. Особливо для тих, хто відрізняється крихкою структурою. Пам'ятайте, що необхідно підкреслити справжню лінію талії або вибрати завищену талію. Занижена талія зробить вас візуально ще нижче.

Вибирайте гладкі тканини. Ваш вибір - елегантність і розкіш, уникайте занадто барвистих малюнків. Ви ж не захочете, щоб помітний орнамент "вбив" вас. Поєднання монохромних тканин працює добре, а елегантні деталі додадуть вам індивідуальності. Не забирайтеся занадто кричущими декоративними деталями, які можуть відвернути увагу від вашого обличчя.

Використовуйте тканин різної фактури . Розкішні матеріали, такі як парча, оксамит, шовк, мереживо і шифон, надають вам індивідуальність і додають об'єму в потрібних місцях. Поєднання різних тканин збагатить ваш зовнішній вигляд. Але не бажано створювати багатошаровість. Тому що ваша витончена фігура буде здаватися занадто перевантаженою. Якщо костюм викликає сумніви, вдягніть десятисантиметрові підбори.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"