З чим носити базовий тренч?

За останні роки тренчі в пастельних тонах стали дуже популярними. Для деяких модниць подібний предмет гардероба став незамінним і увійшов в число базових речей. Такий стан речей можна пояснити, адже тренч легко поєднується з одягом і взуттям в будь-якому стилі. Саме стильова демократичність забезпечила тренчу популярність.

Тренч хаки
Тренч розовый
Тренч вышивка

Як правило, тренч не відрізняється оригінальністю в плані крою або дизайну. Він незмінно зберігає початкову елегантність і класичну стриманість. Що стосується колірної гамми, то найчастіше використовуються різні відтінки бежевого.

З чим поєднувати?

Цей різновид верхнього одягу досить універсальний і тому поєднується зі спідницями, брюками, джинсами і сукнями в незалежності від крою.

Варіанти комбінування тренча:

Сукні. З тренчем поєднуються сукні будь-якого крою, довжини і кольору. Саме в даному випадку можна віддати перевагу прінтована моделям або ж сукням, виконаним в яскравій кольоровій гамі. Бежевий тренч якнайкраще буде приглушати і врівноважувати навіть найяскравіший і насичений ансамбль. Крій тренча дозволяє вибрати будь-який вподобаний фасон сукні. Що стосується взуття, то найбільш доречними будуть туфлі або ж ботильйони. Якщо в образі акцент зроблений не на сукню, а на аксесуари, то можна вибрати яскраві моделі взуття. Органічно буде виглядати колірної акцент. Менш доречні туфлі нейтрального кольору з фактурного матеріалу або ж зі складним декором. Що стосується кольору аксесуарів, то бежевий тренч дуже ефектно виглядає з червоними деталями, які можуть бути виконаними з лакованої шкіри або ж замша.

Джинси і брюки. Як вже і згадувалося, крій не має особливого значення. Важливим є поєднання всіх частин образу.

  • Розкльошені або широкі моделі брюк і джинсів. Так як вони візуально зменшують ріст, то їх краще поєднувати з взуттям на підборах або танкетці. Подібний стиль буде виглядати витончено і жіночно.
  • Вузькі або завужені моделі. Штани подібних фасонів можна поєднувати з низьким взуттям або ж на підборах. В даному випадку доречні обидва поєднання. Що стосується кольору, то справа йде так само, як і в випадку з сукнями.
  • Моделі прямого крою. Даний фасон є найбільш складним і підступним. Якщо виникають проблеми, то штани прямого крою краще і зовсім не використовувати.
  • Укорочені. Насправді все також, як і у випадку з звуженими моделями. Укорочені брюки і джинси також поєднуються з взуттям різних видів і фасонів.

Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"