Тату-принт як модний тренд

Одяг з імітацією тату

Сьогодні татуювання перестали бути виключно чоловічою розвагою і стали мега популярними серед молоді. Прикрашають ними тіло представниці прекрасної половини людства, що призвело до виникнення стильного тренда наносити принти Тату на одяг.

Спочатку ідея полягала в тому, що ті, хто вже обзавівся тату, можуть поповнити гардероб з ними, а для тих, хто сумнівається - це безболісний спосіб приміряти на себе новий образ. Згодом натільні візерунки все більше залучали і надихали модних дизайнерів, тому в багатьох модних колекціях простежується цей тренд від сезону до сезону, а деякі бренди навіть створені на його основі. Як правило, при створенні дизайну модельєри співпрацюють з професійними татуювальниками, і такі речі крім стильної і привабливої складової отримують смислове навантаження. У цьому випадку значення тату на одязі може передавати внутрішній стан або настрій власниці, її статус або належність до культури.

Тату - принт в колекціях RicaMare

Дизайнери українського бренду RicaMare втілили зображення тату в своїх колекціях у вигляді принтів і вишивок на моделях одягу і авторських аксесуарах. Традиційна ідея ефекту другої шкіри відображена на боді з принтом тату. Сміливий спокусливий предмет гардероба з контрастним малюнком на однотонному тілесному фоні ефектно підкреслить достоїнства фігури. В якості малюнків обрані всевидюче проникливе око, змій як символ спокуси, знак любові і краси квітка троянди, символ багатства кристал алмазу, знакові написи.

У більш витонченій формі тренд представлений на сорочках і боді з вишивкою елементів тату. Ці моделі більш жіночні і доречні для ділового та повсякденного образів.

Модні аксесуари з принтом тату від RicaMare додають в образ стиль і особливість. Захисні маски для обличчя, елегантні рукавички з витонченим малюнком - як трендові елементи з турботою про ваше здоров'я.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"