Штани жіночі: Як і з чим поєднувати?

Як відомо, штани спочатку були виключно одягом чоловічого гардероба. Однак з часом вони настільки гармонійно увійшли в жіночу моду, що сьогодні, мабуть, жодна дівчина не уявляє власний гардероб без цього зручної і стильного одягу. Штани мають високу комбінаторність: їх можна поєднувати з блузками, топами, кардіганами, футболками та іншим одягом, створюючи модні і ефектні різностильові образи. Головне - правильно підібрати верх до штанів, щоб створений ансамбль був гармонійним. Давайте розглянемо особливості поєднання з одягом брюк різних фасонів. Жіночі брюки в каталозі.

Класичні брюки

Неможливо уявити більш універсального варіанту жіночого одягу, ніж чорні штани класичного крою. Їх можна комбінувати з будь-якими елементами і підходять вони жінкам будь-якої статури. Особливістю класичних чорних брюк є їх можливість візуально робити силует стрункішим і красти повноту.

Особливо затребувані класичні брюки чорні в діловому стилі: вони відмінно вписуються в строгий дрес-код і дозволяють створити лаконічний і одночасно елегантний жіночий образ. Для офісного look-а підійдуть штани жіночі класичні з щільних тканин, які добре тримають форму (бавовна, вовна або костюмна тканина). Класика ділового образу - штани чорні, світла сорочка і піджак. В якості верхнього одягу в залежності від сезону можна вибрати стильний кардиган або елегантне пальто жіноче. Крім того, класичні брюки чорні відмінно поєднуються з полушубками, куртками, жилетами та іншої одягом.

Не обійтися без класичних брюк також в повсякденному і урочистому образах. Як варіант на кожен день підійдуть брюки з бавовни, льону, шовку (для теплого сезону), вовни (для зими). Для літнього ансамблю можна підібрати моделі яскравих або пастельних кольорів. Причому однотонні брюки можна комбінувати з однотонним або прінтованим верхом і ефектним взуттям, а яскраві штани з принтами краще поєднувати з нейтральним або більш стриманим верхом і взуттям. Для прохолодного сезону краще вибрати класичні моделі насичених і темних кольорів (коричневі, темно-сірі, темно-сині та ін.). Комбінувати їх можна з нейтральним або яскравим верхом - светрами, джемпери, гольфами, кардіганами, блузами.

Для урочистого вечірнього виходу відмінним рішенням стануть брюки класичні з атласу або гіпюру. Підбирати до них слід верх з легкої тканини - шифону, шовку, атласу, мережива. Можна надіти брюки з приталеним жакетом, ефектним топом або корсетом. Завершить образ витончений клатч і туфлі чи босоніжки на шпильці. Звичайно, подібний ансамбль буде виглядати добре лише на стрункій дівчині.

Взуття до цих штанів краще вибрати з загостреним носком. Відмінно виглядатимуть шкіряні туфлі жіночі або ботильйони на тонких підборах. Ідеальний колір взуття - чорний. При цьому взуття по стилю, фактурі і кольору повинне поєднуватися з сумкою жінки.

Розкльошені брюки

Дана модель ідеально підходить жінкам фігури трикутного типу: вона дозволяє збалансувати силует і врівноважити широкі стегна. Власницям круглої фігури і худорлявим дівчатам подібні штани жіночі не підійдуть, т. К. Ще більше підкреслять недосконалість силуету і зроблять його непривабливим.

До таких штанів ідеально підходить взуття з загостреними носками на підборах. Якщо ви бажаєте створити кежуал-образ, можете підібрати моделі взуття на платформі або на широких підборах.

Для створення гармонійного образу з клешенимі брюками слід ретельно вибирати верх ансамблю. В даному випадку відмінно підійдуть приталені укорочені жакети і блузи з чітко окресленою лінією плечей, сорочки з об'ємними рукавами, топи-бандо. При цьому блузи бажано заправляти в штани, якщо довжина їх опускається нижче верхньої межі стегон.

Широкі брюки

Ще одна універсальна модель, що підходить власницям будь-якої фігури - широкі штани жіночі. В даному випадку до штанів важливо підібрати правильно взуття та одяг. Підійдуть до подібних штанів тільки туфлі жіночі із закругленими шкарпетками. Каблук туфель повинен закриватися брюками не більше, ніж наполовину. Тільки в такому поєднанні штани будуть робити стрункішою фігуру, а не приземляти її.

В образі з широкими брюками слід врівноважити широкий низ облягаючим верхом. Чи буде це витончена блуза або модна майка жіноча - вибирати вам, але в будь-якому випадку її слід заправити всередину брюк. При цьому штани необхідно доповнити тонким поясом - ремінцем зі шкіри або ланцюжком. Посадка широких штанів може бути низькою, класичною і завищеною. Якщо ви бажаєте візуально зробити силует стрункішим - вибирайте моделі із завищеною лінією талії.

Стилістику образу з широкими брюками допоможуть створити і аксесуари. Так, доповнивши ансамбль місткою сумкою хобо або тоут, ви отримаєте легкий прогулянковий образ. А поєднуючи костюм з суворою сумкою з жорсткими стінками, можна отримати стильний образ бізнес-леді.

Жіночі брюки - важлива складова жіночого базового гардероба, що дозволяє експериментувати і складати безліч цікавих і жіночних образів. Правильно підбирайте до штанів взуття, одяг і аксесуари - і ви завжди будете виглядати привабливо і стильно!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"