Відпускний гардероб

Ось і прийшла довгоочікувана відпустка - втілення мрії про приємне проводження часу, неспішні прогулянки і свободу самовираження в одязі. Саме в цей період Ви можете дозволити собі образи, які недопустимі в повсякденному житті. Це відмінний привід додати яскравих, виразних фарб до свого вигляду, приміряти речі вільного стилю, не враховуючи буденну строгість. Ні вік, ні особливості фігури не накладають обмежень при виборі нарядів для відпочинку. Вільність і зручність в одязі – головні принципи вдалого відпочинку. Безумовно стане питання – що потрібно бути в гардеробі для комфортного відпочинку? Декілька порад від наших фахівців з підбору практичного і зручного відпускного гардероба 2020.

  • Обирайте речі простого крою, комфортні в носці і які не потребують складного догляду
  • Одежа з натуральних тканин приємна до тіла, особливо після довгого перебування на пляжі
  • Придбайте декілька речей, які підійдуть одна до одної, так у Вас буде готовий образ для будь-якого випадку у поїздці
  • В спекотний час не забувайте про захист шкіри від сонячних променів і подбайте про пляжну одежу
  • Віддавайте перевагу речам вільного крою з легких тканин без металевої фурнітури

Для клуба або вечірок підійдуть облягаючі і ефектні сукні з відкритими плечами, асиметричною спідницею, коротке або з пишною спідницею. В нашему нтернет-магазині Ви зможете вибрати і купити коктейльне плаття без довгих походів по магазинах.

Жіночий одяг для відпочинку від RicaMare

В інтернет-магазині RicaMare серед іншого представлений модний жіночий одяг для відпочинку стандартних і великих розмірів, яка дозволить виглядати стильною, і, в той же час, забезпечить зручність в носці. З мінімальними витратами Ви підберете капсульний гардероб для відпустки і будете виглядати згідно останніх тенденцій моди. Ми радимо для відпочинку 2020 віддати перевагу наступним речам.

  • Сукня – сорочка з натуральних тканин або жіноча сорочка вільно крою - підійде для походу до моря, прогулянок, екскурсій, а також у якості другого шару зверху іншої одежі. Натуральний матеріал дозволить шкірі дихати і захистить Вас від спеки.
  • Сарафан простого крою – доречний як для прогулянок під кеди, так і в ресторан з босоніжками і вечірніми аксесуарами.
  • Трикотажний костюм с велосипедками - супер-зручна річь в дорогу і для тривалих прогулянок, а об’ємна футболка підійде практично на будь-яку фігуру. Короткі лосини можна замінити на прямі шорти з високою посадкою.
  • Легкий жакет зі вставками гипюру додасть нотки жіночості і поєднуються з шортами, легкими брюками і сарафаном.
  • Футболки, майки з котонового трикотажу доповнять будь-який Ваш лук. Вибір кольорової гамми тільки за вами. Яскраві кольорі у тренді.
  • Легкі брюки в смужку с високою талією роблять стрункішою фігуру і поєднуються зі всіма елементами відпускного гардероба.
  • Накидка на пляж або хустка дозволять експериментувати з пляжними виглядами, додаючи ім жіночої привабливості.

Жодна сучасна жінка не обійдеться без аксесуарів для власного самовираження, і відпускні вигляди не складають виключення.

  • Зверніть увагу на містку сумку-шопер з дизайнерською вишивкою, яка завершить будь-який літній вигляд.
  • Жіночий капелюх базового відтінку з полями середньої довжини забезпечить захист обличчя та шиї від сонячних променів, универсально підходить під пляжні і прогулянкові луки.
  • Хустка просто незамінна на відпочинку і різноманітна для використання - як накидка на плечі, пов’язка на голову, на пучок волося, на зап’ястя, на сумку, може бути використана у якості поясу або топа. Зверніть увагу, на наші ексклюзивні шовкові хустки з репродукціями відомих картин, які тонко підкреслять Ваше почуття стилю і смаку.
  • Прикраси в цьому сезоні радують різноманітністю форм і текстур – в моді біжутерія у вигляді крупних мушлів, медальйонів, багатошарових ланцюгів, браслетів з підвісами на руку або ногу. На нашем сайті представлений великий асортимент аксесуарів в різних стилях.

Бажаємо Вам приємного відпочинку!

<Базовый летний гардероб 2020


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"