Лляні сукні - тренд літа

Одяг з 100% льону стане вашим улюбленим в гардеробі. Сучасний дизайн лляних суконь виглядає оригінально, з якимись автентичними нотками, але в ногу з часом. Модний льняний одяг носять яскраві особистості з творчим мисленням, її дизайн підкреслює неординарність людини.

У блузці або сукні з льону найбільш комфортно в спеку, на літо підходить ідеально. Лляна тканина є символом чистоти, її завжди вибирали забезпечені люди.

Льняное платье
Льняное платье
Льняное платье <
Льняное платье

Льняний жіночий одяг - це наймудріший вибір! Чому? Основні унікальні властивості льону:

  • Ні алергенам
    Лляна тканина має яскраво виражені антибактеріальні і антисептичні властивості. За рахунок кремнезему в складі волокна і інших речовин, мікроорганізми не уживаються на одязі з льну.
  • Здорова шкіра
    Льон надає ранозагоювальну дію - науково доведено, що він сприяє регенерації епідермісу. З льону роблять бинти і хірургічні нитки для внутрішніх швів. Це говорить про те, що волокно ідеально сприймається нашим тілом.
  • Комфорт в спеку
    Одяг з льону моментально вбирає піт і швидко висихає. Що вкрай важливо влітку. Лляна тканина допомагає тілу уникнути перегріву і надмірної пітливості в спеку. Влітку температура тіла в льняному одязі нижче, ніж в одязі з інших натуральних тканин.
  • Не прилипає
    Річ з льону не електризується. Навіть в сумішевих тканинах достатньо всього 10% льону, щоб одяг не електризувався взагалі.
  • Тканина-антистрес
    Льняний одяг покращує кровообіг шкіри, знижує стомлюваність і надає бадьорості, володіє сильною позитивною енергетикою.
  • Унікальні властивості
    Аби не заглиблюватися в науку, коротко відзначимо, що льон: гасить електромагнітне випромінювання, сприяє зниженню рівня радіації і підвищення рівня імуноглобуліну А, послаблює гамма-випромінювання.
  • На довгі роки
    Лляна тканина і одяг з неї відрізняється високою міцністю.

І це далеко не маркетингові казки, всьому є наукове підтвердження. Після Другої світової війни, льон почали вивчати досконало. Безліч досліджень підтвердили дивовижні властивості лляної тканини. Лляне волокно застосовують у текстильній, будівельної промисловості, а також в медицині.

Льон швидко мнеться, але це додає йому свій особливий шарм, підкреслює натуральне походження тканини. Цілющі властивості лляної тканини роблять одяг з неї незамінним для алергіків, людей з чутливою шкірою, з шкірними захворюваннями. Лляна тканина несе в собі силу природи, чому б не скористатися цим? Достатньо просто купити льняну сукню, щоб переконатися в нашому висновку - льон ідеальний природний матеріал для одягу.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"