Стиль одягу – стиль життя!

Стиль одягу – стиль життя!

Красивий одяг на всі випадки життя – це не примха, а необхідність для кожної жінки. Але величезна різноманітність товарів текстильної промисловості у наш час грає з нами злий жарт. Не глядачі на те, що простори всесвітньої мережі і вітрини оффлайн магазинів просто ломляться від достатку, обрати красиву, а головне якісну одежу за доступною ціною достатньо складно.

У всякому випадку до того моменту, коли вперше зіштовхуєшся з асортиментом, який представляє компанія RicaMare. Абсолютно всі моделі одягу, представлені на сайті, є квинтесенцією високої якості і стильних дизайнерських рішень. Але, як кажуть, краще один раз побачити і купити, ніж милуватися дизайнерськими сукнями на подругах і знайомих.

Особливо якщо мова йде про сміливу яскраво-червону сукню з тонкого трикотажу. Класична довжина до коліна і суворий, але м’який силует підкреслить всі гідності жіночої фігури, додаючи образу елегантності. Спущений рукав, довжиною 1/2 згладжує і пом’якшує смугу плечей. Відрізний пояс у вигляді широкої вставки з тієї ж тканини витончено підкреслює лінію талії. Особливого шарму наряду додає ефектний неглибокий виріз спідниці з правого боку і одна глибока складка-фалда.

Відсутність зайвих деталей і кольорових акцентів робить цю сукню воістину універсальною. Доповнити образ відповідними аксесуарами, і ви будете виглядати в ньому доречно як в офісі, так і на коктейльній вечоринці. Ця модель стане гарним доповненням гардеробу сміливих і впевнених в собі дівчат.

Не можна обійти стороною ще одну видатну модель з каталогу компании. Проста і в той же час чарівна сукня довжиною вище коліна із тканини стриманого сірого кольору з прикрашеним вишивкою поділом. Приталений силует підкреслює жіночість і витонченість не тільки фігури, але і смаку своєї власниці. Тонкий трикотажний пояс підкреслює лінію талії, а V-образний виріз спереду і на спині акцентує увагу на тонкій жіночій шиї і лінії ключиць. Незважаючи на свою простоту, сукня буде доречною практично всюди і завжди. Ще одна модель, яка заслуговує пильної уваги – трикотажна двокольорова сукня з рукавом 3/4. Класичне поєднання червоного і чорного – безпрограшній варіант. Червоний перед сукні повністю прикрашений великими чорними квітами, а чорна спинка декорована червоною поздовжньою смужкою. Цей наряд прийдеться до душі романтичним натурам.

Якщо ж Ви захочите додати фарб у своє життя, привнести різноманітність в стриманий офісний гардероб і надати своєму образу легкий відтінок «диско», то вам варто звернути свою увагу на наступну модель

Комбінована трикотажна сукня ефектно підкреслить фігуру, завдяки своєму оригінальному крою і поєднанню тканин трьох кольорів: синій електрик, чорний і сірий. Чорні вставки з боків візуально подовжують силует і надають фігурі більш виразного виду. Бокові частині, пройми і горловина оброблені тканиною насиченого синього кольору. Спинка і перед виконані з тканини в графічний сірий принт. Продуманий крій і грамотне розташування кольорових фрагментів надають образу сучасного, сміливого і яскравого виду.

Насправді, ці три сукні –лише вершина айсберга під назвою «асортимент компанії RicaMare». В каталозі сайту знаходиться велика кількість різноманітних моделей на всі випадки життя: від весільної сукні до ділового костюма. І тільки три речі поєднує все це різноманіття в єдине ціле – стиль, висока якість і прийнятна ціна.

Наші сукні створені для того, щоб підкреслити Вашу індивідуальність!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"