Ексклюзивні хустки

Колекція шалей з репродукціями всесвітньо відомих картин

При створенні нової колекції дизайнерська команда бренду RicaMare надихнулась ідеями прагнення до краси в кожній дрібнички та вічно непохитними цінностями у мистецтві як основними настроями прекрасної пори року. Щоб уникнути надлишку базових речей гардеробу та досягнути концептуальної гармонії образу було прийнято рішення втілити ексклюзивний дизайн у аксесуарах, а саме – в актуальній колекції легких хусток.

Шалі гармонійно виглядають і доречні з будь-яким весняним образом, доповнять і урізноманітнять повсякденні речі, додадуть жіночості і оригінальності своїй власниці. А саме, на хустках можливе виконання дизайнерського задуму – нанесення принту з репродукціею картин всесвітньовідомих художників, котрими захоплюються протягом тисячоліть багато жінок, у їх числі і клієнти бренду RicaMare..

Стань власницею шедевру

Відтепер і наші клієнтки можуть стати власницями світових шедеврів мистецтва, а також доповнити свій стиль елегантним аксесуаром. Колекція шалей представлена в широкій кольоровій гаммі, тому в нас є можливість придбати хустку під Ваш настрій або перевагу. Такий аксесуар – утілення внутрішньої естетики і жіночості. Оновлюйся разом з весною та проявляй свій внутрішній світ.

Склад хустки – штучний шовк 60%, натуральний шовк 40%. До Вашої уваги наступні варіанти шалей, що не залишать байдужими цінителів мистецтва и моди. Який шедевр Вам до душі?


Звездная ночь. Ван Гог

Репродукція Зоряна ніч Вінсента Ван Гога

На картині «Зоряна ніч» зображено привабливе нічне небо із притаманною нестандартному художнику фантазією і грою уяви. Густі кольори, непроста композиція передають рішучий настрій. Поєднання насиченого синього та жовтого кольорів в репродукції створює особливу атмосферу, заворожує і приковує увагу до Вашого образу.





Репродукція Іриси Вінсента Ван Гога

На картині «Іриси» геній пензля зобразив частину поля, суцільно усіяного квітами. Насичена кольорова гама передає відчуття легкості, повітряності і прозорої невагомості. Репродукція додасть неповторності і привабливої чарівності жіночому образу.

Платок Ирисы Ван Гог



Мона Лиза. Леонарда Да Винчи

Репродукція Мона Ліза Леанардо да Вінчі

На картині «Мона Ліза» зображена найнезвичайна жінка, що своєю посмішкою розбурхує розуми протягом століть. Леонардо да Вінчі передав відчуття особового величчя, що приховується у жіночій фігурі. Репродукція Мона Ліза притягує погляд своєю загадковістю та спокоєм фарб, а шаль підкреслить Ваш бездоганний смак і внутрішню гармонію.





Репродукція Весна Сандро Боттичеллі

У картині «Весна» Сандро Боттичеллі естетично змішано декілька стилів – античний стиль представлений персонажами міфів Древньої Греції, християнський стиль представлений образом Мадонни. Картина вражає своєю гармонією і миролюбністю, теплотою і потоками любові, немов дійсно амури надсилають свої стріли в серця тих, хто з теплотою і увагою відноситься до мистецтва. Репродукція передає романтичні і емоційно виразні, по-справжньому весняні, настрої.

Платок Ирисы Ван Гог



Вид из садов Салис. Клод Моне

Репродукція Вид із садів Салис. Клод Моне

Картина французького художника передає захоплюючу атмосферу квітучих дерев на березі моря, сповнену яскравими відтінками і тонкими ароматами, занурює у відчуття красоти, молодості і внутрішнього під’їму. Французький шарм, весняна палітра яскравих фарб і неприхована жіночість. Випромінюй весну!!





Репродукція Пейзаж коло Монтекарло. Клод Моне

Картина французького імпресіоніста Клода Моне саме дихає весною. Картина запрошує пофантазувати і дивуватися гармонійності природи, її різкою гамою кольорів, захоплюватися красою. Художник зміг передати дивний життевоважливий настрій, якого часом так не вистачає людям у непростому міському житті.

Платок Пейзаж близ Монтекарло. Клод Моне



Постоянство памяти. Сальвадор Дали

Репродукція Сталість пам’яті. Сальвадор Далі

Відома картина Сальвадора Далі символічно відображує сталість спогадів на тлі швидкоплинності, мінливості часового простору у сприйнятті художника – сюрреаліста, образ якого також символічно переданий на полотні. Репродукція викликає різноманітні відчуття, сповнена неймовірним підтекстом, що несе в собі певний сенс і значення для кожного, проходячи крізь особисту призму сприйняття. Такий аксесуар підкреслить глибину Вашої натури і бездоганний смак у деталях.





Репродукція Пшеничне поле с кипарисами Вінсента ван Гога

Помітний південний пейзаж з акцентом на стрункі кипариси, що захоплюють своїми лініями та пропорціями. Ван Гог використовує синю і жовту фарби, опрацьовуючи цю палітру тонкими, майже графічними мазками. Репродукція створює враження дивовижного буйства фарб, незрозумілою силою приведеною до абсолютної гармонії. Шаль стане відмінним доповненням речей спокійних відтінків і простих форм.

Пшеничное поле с кипарисами. Винсент ван Гог



Платок Поцелуй. Густав Климт

Репродукція Поцілунок Густава Клімта

Поцілунок … Мить закоханих, яка належить тільки їм. Картина Густава Клімта із зображенням закоханої пари підкорила багато сердець і зістається однією з найвідоміших картин у світі. Золота аура і щирі почуття немов випромінюють тепло від зображення. Репродукція передає відчуття пристрасті і природнього потягу. Наша шаль із принтом створена для весняних прогулянок закоханих, а Ви готові відкрити серце почуттям цієї весни?





Репродукція Квітучий мигдаль Вінсента ван Гога

Картина із зображенням квітучого мигдалю є символом для Ван Гога і несе у собі глибокий підтекст. Гілки мигдалю квітнуть дуже рано і, на задум автору, вони позначають початок нового життя. Репродукція передає колоритну кольорову гаму і живу композицію – на контрастному фоні квіти, передвісники весни, тепла і радості життя. У аксесуарі укладено відображення мудрості і безкінечної молодості весни. Подаруй собі весну!

Цветущий миндаль. Винсент ван Гог
Платок Поцелуй. Густав Климт

Репродукція Дівчина з перловою сережкою. Ян Вермеер

На картині зображено портрет юної дівчини з великою сережкою з яскравою емоцією на обличчі. Репродукція передає відчуття динамічності та легкості, а також таємничість бездонних очей красуні, які століттями приковують до себе погляди. Спокійні відтінки репродукції на шалі дозволять носити її як базову річ гардероба.





Колаж "Friends"

Картина із зображенням кампанії зі знаменитого серіалу, але в якості головних дійових героїв зображені обличчя відомих художників і не менш відомих моделей з картин всесвітнього визнання. Символічність такого колажу полягає в контрастності часів і поколінь, переоцінці сучасних цінностей і, свого роду, вираженні поваги визнаним геніям мистецтва.

Платок Поцелуй. Густав Климт


Є безліч варіантів використання шалі. Можна доповнити хусткою верхній одяг, прикрасити сумку, одягнути на шию поверх простого светру, футболки, використовувати як аксесуар для волосся, як парео для пляжу. Рекомендації від наших стилістів в добірці на фото нижче. Вибір за вами!

Шаль Мона Лиза
Шаль Девушка с жемчужной сережкой
Шаль Пейзаж близ Монтекарло


Шаль Поцелуй
Шаль Пшеничное поле
Шаль Поцелуй


Цікаво:

Защитные маски с принтом



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"