Будь яскравою - актуальні кольори сезону весна-літо

Плануючи свій весняно-літній гардероб, ви напевно замислювалися над тим, що модно носити в цьому сезоні. Крім фасонів і стилів одягу в створенні модного образу важливу роль відіграють кольори. Вивчивши палітру моделей, які представили на подіумах провідні світові дизайнери, пропонуємо вам підбірку найбільш трендових відтінків сезону весна-літо .

Топ 10 актуальних колірних образів

  1. Солодка карамелька

    Одним з ключових трендів сезону є одяг м'яких карамельних відтінків: персикового, кремового, коралового, світло-рожевого. Це можуть бути як однотонні наряди, так і комбіновані моделі, доповнені яскравими квітами.

  2. Соковита апельсинка

    Наповнений позитивом і впевненістю помаранчевий колір проник практично в усі предмети жіночого гардеробу. Колір апельсина використовується модними дизайнерами в сукнях, спідницях, брюках, жакетах.

  3. Життєрадісна фрезия

    Оптимістичний жовтий дарує весняний настрій і чудово відтіняє літню засмагу. У сезоні весна-літо він запам'ятається нам в трендових моделях одягу, особливо в легких літніх сукнях і сарафанах.

  4. Фіолетовий тюльпан

    Романтичний фіолетовий колір впевнено входить в моду, надаючи жінкам можливість урізноманітнити свій повсякденний гардероб. Відтінок violet tulip відрізняється аристократичністю і надає деяку строгість сучасним моделям одягу. Тому якщо ви змушені дотримуватися офісного дрес-коду, можете сміливо поповнювати свій гардероб блузою або сукнею відтінку «фіолетовий тюльпан». Цей трендовий колір також прекрасно поєднується з нейтральною пісочної палітрою і білосніжними нарядами.

  5. Пекуча перчинка

    Насичений колір червоного кайенского перцю зараз на піку популярності. Він несе в собі потужний енергетичний заряд, роблячи будь-яке вбрання ексцентричним і яскравим - чудовий вибір для енергійних, впевнених в собі натур.

  6. Трепетна Палома

    «Палома» являє собою приємно-сірий колір, який асоціюється з сутінковим небом в теплий літній вечір. Уявний на перший погляд звичайним, цей відтінок надає нарядам особливу елегантність. Одяг світло-сірого кольору, виконаний з шовку, мережив і атласу, здатний стати основою вашого модного гардероба. Комбінуючи його з нарядами оранжевого, фіолетового, червоного і жовтого кольору, ви отримаєте ефектні образи, які ідеально впишуться в ваш повсякденний стиль.

  7. Спокійна синява

    У модних колекціях багатьох відомих кутюр'є досить часто зустрічається одяг ніжно-синього кольору, який асоціюється з ясним ранковим небом. Цей безтурботний і заспокійливий відтінок присутній в напівпрозорих блузах, спідницях-олівцях і класичних брюках. Особливо жіночно і привабливо виглядають асиметричні сукні приглушеного синього кольору.

  8. Літній пісок

    На відміну від попереднього сезону навесні і влітку актуальні пісочні кольори з легкими гірчично-кавовими тонами. Модний одяг відтінку «sand» прекрасно підходить в якості базового гардероба - на його тлі речі інших кольорів будуть виглядати більш виграшно.

  9. Вічнозелений Хемлок

    Колір вічнозеленого хвойного дерева хемлок фігурує на багатьох модних показах. Світло-сірий одяг з відтінками блакитного і сірого гармонійно поєднується з нарядами пісочної і фіолетової гами.

  10. Чорно-біла класика

    Класичні білий і чорний будуть завжди в тренді. Навесні і влітку особливо актуальний чорно-білий одяг і елегантні білі вбрання, прикрашені мереживом.

Вибирайте, який модний образ вам більше до душі, і ловите захоплені погляди чоловіків!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"