Базовий гардероб ЛІТО 2020

Якщо ви слідкуєте за модними тенденціями і для Вас важливо виглядати кожного дня стильно і зі смаком, тоді ця стаття саме для вас. Представляємо підбірку найактуальніших речей для літнього базового гардеробу цього сезону.

Враховуючи правила створення базового гардероба, Ви зможете створювати стильні луки на літо 2020 для різних життєвих випадків та добре виглядати, придбавши всього декілька речей, без зайвих витрат і зусиль з їх вибору та поєднання один з одним.

Що ж має бути в гардеробі цього літа?

1. Брючний літній костюм в непомітну клітинку або смужку у нейтральній кольоровій гамі – сірий, бежевий, синій або хаки. Жакет дещо подовжений вільного силуету, брюки прямі або завужені з високою посадкою довжиною 7/8 - зручного нестрогого крою і комфортні в носці. Актуальний костюм відходить від класичного стилю в бік кэжуал и ідеальний для створення делового і міського лука. В ньому Ви завжди почуватимете себе впевнено і презентабельно. Під брюки носять сорочки, блузи, топи і базові футболки. Зауважте, підійде будь-яке комфортне для Вас взуття.

Базовый летний гардероб 2020


2. Прямі шорти с високою лінією талії в однотонному виконанні універсального кольору – синій, молочний, білий, хаки, бежевий. Шорты вільного крою з підворотами або розрізами – найстильніший елемент літнього гардеробу. Сорочка, футболка або майка в поєднанні з шортами носяться довільно, але краще заправити, можна тільки спереду, або зав’язати.

Якщо шорти недозвільні для Вас, зробіть свій вибір на користь спідниці довжиною міді - актуально плісе або розкльошена, пряма на запах. Спідницю доповніть сорочкою, футболкой, топом простого фасона.

Маючи всього одну спідницю і шорти, Ви зможете створити модні образи, змінюючи верхню частину комплекта.

Базовый летний гардероб 2020


3. Сорочка вільного крою з принтом із натуральною тканини світлого тону. Сорочка стане в нагоді для створення будь-якого образу - під костюм для ділової леді, під шорти або поверх сарафану для прогулянок. Вона додасть свіжості і новизни образу в будь-який час дня. Сорочку можна замінити футболкою широкого фасону з аплікацією або принтом.

Варто віддати перевагу моделям з оригінальними дизайнерськими рішеннями, це може бути вишивка, накатка, стрічка, волани, особові елементи кроя. Адже саме верхня частина комплекту як найяскравіше презентує останні модні тенденції і виражає Вашу індивідуальність і характер.

Базовый летний гардероб 2020


4. Сукня. Звісно без сукні, що струмує за фігурою і підкреслює природну жіночність, не можна уявити літо. Варіантів літніх суконь багато, відокремимо найактуальніші моделі – сукня з квітковим принтом, сукня-сорочка, сукня-футболка. Ці моделі об’єднують оригінальні деталі крою, стримана довжина, невимушений прямий або А-силует, натуральність тканин - все для Вашого комфорту і створення літнього настрою в спекотну пору року.

Базовый летний гардероб 2020

5. Ошатна сукня. В гардеробі істинної модниці обов’язково потрібна бути річ для особливого випадку. Традиційно це ошатна сукня, вечірня до підлоги для екстравагантних образів або коктейльна для вечірок або неформальних зустрічей. Модна сукня цього літа – з акцентним рукавом або з фактурної тканини. Вибір фасону сукні повністю залежить від особливостей фігури та особистих переваг. Одні зупинять свій вибір на лаконічній сукні-футляр, яке можна доповнити різноманітними аксесуарами, інші – на романтичній сукні с хвилюючими рюшами або зачаровуючим гіпюром, треті – зроблять акцент на довжині міні або відкритих плечах, щоб підкреслити гідності фігури.

Замість сукні для створення нестандартного стильного лука можна вибрати комбінезон з брюками або шортами, особливо якщо передує активне проведення часу. Вечірній комбінезон однотонний, з легкої тканини, з цікавим кроєм або елементами.

<Базовый летний гардероб 2020


Слідуючи цим простим правилам і вивчивши асортимент інтернет-магазина RicaMare, Ви зможете залишатися в тренді, виглядати стильно і завершено, а головне - подобатися собі і почувати себе впевнено і комфортно.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"