Осінній шарм від RicaMare

Жінка восени особливо прекрасна! Подібно природі вона випромінює ніжний оксамитовий світ, її очі наповнюються особливою енергією та відображають все розмаїття осінніх фарб та переходів, а також навіть зхода стає граціознішою та наповнюється особливим шармом.

Отже і ми, компанія RicaMare, завжди по-особливому готуємося до осіннього сезону та до осінніх колекцій. Розуміючи природу жіночої краси та витонченості, наші дизайнери зібрали до колекцї осені букет з тканини чарівних кольорів, відтінків та фактур, щоб ви змоглм підібрати те, що підходить саме Вам!

Розуміючи, що жінці від RicaMare важливо бути красивою завжди (і в офісі і на вечірці і на дитячому майданчику, і в колі подруг), дизайнери марки підготували на осінь кілька напрямків. Залежно від ситуації, настрою і ваших уподобань, ви можете вибрати відповідний крій, фасон, дизайн, і загальну емоцію. І що стосується фасонів - будьте впевнені, ми знаємо, як підкреслити ваші достоїнства. Всі міні-колекції розроблені з урахуванням всіх особливостей і типів жіночої фігури. Вам залишиться тільки вибрати Ваш наряд, в якому Ви будете абсолютно впевнені в тому, що «костюмчик сидить», підкреслюючи гідності та особливості саме Вашої фігури!

І, як завжди, дизайнери нашої марки подбали про те, щоб обробка, деталі, і загальний декор наших колекцій був максимально різноманітний, цікавий, складний і містив елементи ручної роботи. Адже жінка від RicaMare знає толк в красивих речах. Аплікація, вишивка, шнури, бісер - це ті доповнення, які прикрасять ваш образ а ви в свою чергу, можете бути впевнені в тому, що станете тією самою родзинкою вечора. І, до речі, про вечір.

Окрему увагу ми в RicaMare приділяємо вечерним нарядам і сукням для особливих випадків і торжеств. Адже жінка від RicaMare вміє бути чарівною і тонко спокушати! Розуміючи природу привабливості жінки ми розробили лінію вечірніх суконь. Залежно від ваших уподобань ви можете бути більш романтичною, огорнувши себе шифоновими воланами або ромашками, або навпаки, лаконічною, впевненою в собі леді, яка може собі дозволити глибоке декольте або розріз «на грані» ... однотонні і кольорові, короткі і довгі, з декольте і «під горло» ... вам залишилося тільки вибрати свою сукню свого стилю і спосіб залучати, спокушати і чарувати.

Якщо ж ви віддаєте перевагу динамічному способу життя, цінуєте лаконічність і простоту, то лінія Smart Casual - це саме те, що потрібно жінці, яка живе в сучасному, наповненому подіями мегаполісі.

І, як завжди, ми подбали про те, щоб ваш осінній образ був по-справжньому витонченим і закінченим. Ремені, сумки, клатчі та аксесуари, браслети, кольє і сережки. Ви зможете підібрати до свого нового одягу в залежності від кольору очей і прекрасного осіннього настрою.

І пам'ятайте: у кожної жінки завжди є своя «скринька хитрощів», як бути красивою, привабливою, бути в тренді, але залишатися собою. І одна з таких жіночих хитрощів - RicaMare. Адже ми знаємо толк в жіночій красі!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"