У чому зустрічати Новий рік 2022: п'ять стильних образів

Актуальність питання "У чому зустрічати Новий рік" зростає з появою активності новорічної метушні і неодмінно спонукає до роздумів про вибір вбрання.

Перед тим, як купити комплект на новий рік, для початку необхідно проаналізувати - де відзначатимете, з ким, в яких умовах, чи це буде за містом, на вечірці або в ресторані. Виходячи з відповідей на запитання, нескладно буде спланувати вбрання. А зробити правильний вибір допоможе компетентність у темі трендів.

Що ж модно цього року? Найгарячіші тренди, які застосовуються для Нового року - це міні довжина в сукнях і спідницях, різні розрізи та інтригуючі вирізи на одязі, укорочені піджаки, жіночні силуети з акцентом на декольте, блиск, паєтки, бахрома, напівпрозорі тканини. З таким різноманіттям вибору кожна дівчина, зважаючи на свої переваги, зможе скласти модний образ.

Новорічні образи від RicaMare

Пропонуємо п'ять найстильніших образів від бренду RicaMare:

  1. Сукня-піджак RM3021- це здійснення нової форми жіночої сексуальності. Вивірений крій, чисті лінії та спокусливий виріз на спині. Характерна бархатисто-шовкова текстура тканини та грайлива металева бахрома додає чарівної нотки її володарці. Ця сукня нескладна у комбінаториці з різним взуттям, а додатковим аксесуаром можуть виступити клатч із бахромою або намистин.

    ошатне вбрання на Новий рік
  2. Крихкість і чуттєвість натури знайдуть своє відображення у сукні RM1366. Тканина зі складною вишивкою флористичних мотивів делікатно відтіняє вигини тіла. Сукня складається із двох частин, що відкриває безмежну варіативність комплектів.

    ошатне вбрання на Новий рік
  3. Модний образ на Новий Рік гарантований із блискучою сукнею RM1250. Вона випромінює радість, свято та ритм Нового Року. Незважаючи на свою зовнішню активність і, здається, упередженість до ідеальних форм, сукня чудово сідає на різні типи фігур і дозволяє почуватися комфортно протягом усього свята. Чудово виглядатиме з човниками або ботильйонами. А якщо відзначаєте Новий Рік за містом, то одягніть грубі черевики з курткою або курткою-авіатором. Вийде свіжий трендовий образ.

    ошатне вбрання на Новий рік
  4. Наявність у гардеробі виробу, що виконує безліч функцій і тим самим закриває ряд завдань із формуванням практичних та модних образів, складно переоцінити. Накидка-піджак RM2367 з органзи буде ідеальна в образах у ролі другого шару, як альтернатива базовим жакетам, і яскравим основним вбранням у парі з топами і бюстьє.

    ошатне вбрання на Новий рік
  5. Ефектний костюм RM2374 наповнений візуальною динамікою - яскраві чисті відтінки міксуються з геометричними формами та акцентними деталями. Нетривіальні образи вийдуть завдяки тандему з контрастним взуттям та яскравими аксесуарами.

    ошатне вбрання на Новий рік

Вбрання на Новий Рік - купити і бути в тренді

Купити вбрання на Новий рік і бути у тренді – одне з пріоритетних завдань. І ось кілька рекомендацій:

  • Сміливо міксуйте різні фактури - грубе з ніжним, гладке з шорстким, блискуче з матовим. Це виглядає модно та по-новому.

  • Не бійтеся купити яскраву або блискучу річ, ви зможете її застосувати в повсякденних комплектах. Адже зараз дуже актуальні тандеми у вигляді футболки, спідниці з паєтками, базового піджака та грубих черевиків.

  • А якщо вибір упав на спокійну базову сукню або костюм, то обов'язково доповніть його прикрасами з бахроми або паєток.

  • На піку популярності знову прозорі чорні колготки, одягайте їх із міні-сукнями та спідницями.

  • Взуття може бути різним, все залежить від того, яку міру нарядності хочете задати.

Вибрати та купити вбрання на Новий Рік 2022 пропонуємо в інтернет-магазині ricamare.com.ua з доставкою по Україні.



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"