Спідниці. Широкий вибір фасонів і кольорів

Залежно від довжини спідниці можуть бути:

  • міні-спідниця (вище коліна на 15 см);
  • спідниця-мідіи (до середини голені);
  • максі (повністю закриває ноги).

У кожній категорії широко представлені моделі, що відрізняються по крою. Короткі спідниці здебільшого розраховані на юних модниць, тому тут, окрім «тюльпана» та «сонця», дизайнери експериментують із фасонами «дзвін», «шотландка», «плісе». Найвибагливіший до фігури короткий варіант – пряма спідниця. Вона не лише відкриває ноги, а й показує проблемні ділянки у зоні стегон та сідниць.

юбка-мини

Спідниця-міні

плиссированная юбка

плісирована спідниця

юбка-миди

спідниця-міді

юбка-карандаш

спідниця-олівець

Серед спідниць-міді багато плісировок. Часті складки довжиною на долоню нижче за коліно добре маскують повні стегна. Якщо тканина тонка, краще вибрати тонку шпильку. Щільні спідниці з великим плісе поєднуються з масивним взуттям на широкому підборі. Ще одна популярна представниця міді - спідниця-олівець, що закриває коліна. Королева офісного гардероба універсальна і виглядає гармонійно практично з будь-яким верхом. Спідниці в каталозі интернет-магазину.

Довгі спідниці бувають різними по крою, але найчастіше зустрічаються А-силует. Розширені вниз моделі шиють для будь-яких сезонів. Спідниці «в підлогу» з легких тканин – фаворити весняно-літнього гардеробу. У повсякденному носінні вони добре поєднуються з балетками та човниками на низькому ходу. А з ошатними блузами та туфлями на підборах виходять ефектні вечірні ансамблі.

Що врахувати при виборі спідниці

Міні-спідниці гармонійно виглядають із туфлями на невисокому підборі або балетками. Висока шпилька, як і великий виріз на блузці, може додати образ небажаної вульгарності. Щоб не було спотворення силуету, важливо правильно вибрати довжину короткої спідниці. Помножте свій зріст на 0,26 та отримайте її оптимальне значення.

Спідниця міді, навпаки, "любить" високий каблук. Поєднання візуально витягує і струнить фігуру. Конкретна довжина виробу залежить знов-таки від зросту. Високі жінки можуть носити будь-які спідниці міді. Жінкам невеликого зросту більше йдуть моделі строго до колін або трохи вище.

Довгі спідниці вибирають з урахуванням особливостей тіла. Фасони, що облягають, підходять дівчатам з чітко вираженою талією і красивими стегнами. Вдалим акцентом стане високий пояс. Плісировані моделі «в підлогу» маскують неправильну форму ніг та інші проблемні зони, а також візуально витягують за рахунок вертикальних складок.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"