Популярні моделі жіночих брюк

Дизайнери, застосувавши всю свою фантазію, щосезонно постачають дівчаток неповторними моделями жіночих штанів, надаючи можливість вибору. Однак велика кількість варіантів не означає, що ви будете виглядати в будь-яких штанах надзвичайно. Важливо підібрати модель відповідно до особливостей своєї фігури. Важливо враховувати ще один аспект, важливий у виборі одягу – моду.

Бермуди

Бермуди чудово виглядають на ніжках та сідницях, привертають до вашої фігури увагу оточуючих. Зараз це не лише літній одяг. Модельєри передбачили примхи природи та подарували вам вовняні бермуди для холодної зими.

Такі жіночі моделі штанів виготовлені із вовняного крепу. Кепі та шовкова блузка з глибоким вирізом – і образ детективу завершено. Не чекайте особливого розмаїття кольору. Сірий, бежевий та темно-синій – ось основні кольори зимового варіанта бермуд. Краса та тепло – те, що потрібно для зими.

Брюки-банани

Це справжнісінький привіт з 80-х років.

  • Характерною рисою штанів є те, що вони не відразу звужуються до нижнього краю, а тому штанини набувають форми, схожої на банан.
  • Додайте ремінь, щоб підкреслити талію - і справа в капелюсі.
  • Що стосується взуття, то радимо вам підібрати під цей стиль черевики на високих підборах або на платформі.

Жокейський стиль

Неширокі жіночі штани, що роблять вас схожою на жокея, відмінно підійдуть до теплих довгих чобіт і створять привабливий образ наїзниці. Характерні вставки та легка тканина забезпечать достатній комфорт та свободу рухів. Такий образ просто не може не привернути до себе увагу – акцент на талії та накладних кишенях, підкреслена стрункість ніг – і це жокейський стиль.

У стилі хіпі

Старий добрий стиль хіпі – жіночі брюки, розкльошені донизу.

  • Якщо ви любите комфорт, то ці штани винятково для вас.
  • А якщо ви ще й належите до фанатів подорожей, то іншого варіанту взагалі не може бути.

Сучасні дизайнери доповнили моделі широкими ременями, а також віддали перевагу накладним кишеням замість закруглених кишеньок з клапанами. Бажаєте доповнити образ? Просто додайте теплу курточку з капюшоном і великими кишенями або ж привабливу блузу.

Штани типу сигарети

Ці жіночі штани - ідеальний спосіб підкреслити стрункість вашої фігури. Ви візуально стаєте вищим, трохи подовжуєтесь і витончаєтеся. Додавши взуття на високих підборах чи платформі, можна посилити ефект. Але на цьому фокуси не закінчуються. Для більшого візуального витончення дизайнери забезпечили штани поздовжньою смужкою з еластичної тканини.

Довжина 7/8

Маєте гарну фігуру і прагнете її показати? Придбайте неширокі штани завдовжки 7/8. Додавши ремінь із металевою пряжкою та відвороти, ви завершите привабливий образ.

  • Штани з низькою талією привертають увагу всіх перехожих - вони виділяють груди і підкреслюють ідеальність вашої фігури. Головне, не переборщіть з яскравістю забарвлення.
  • Для яскравих жіночих штанів завдовжки 7/8 зі стрілками підійде верхній одяг світлих тонів.
  • Зі брюками 7/8 добре буде поєднуватися і яскравий яскравий жакет з гачками.

Таким чином, дизайнери забезпечили брюками кожну жінку. Яку б фігуру ви не мали, що б ви не хотіли підкреслити – завжди знайдеться пара штанів, яка дозволить вам це зробити. Тим часом те, що ви не хотіли б демонструвати оточуючим, буде приховано. Експериментуйте з забарвленням та підбором одягу та створюйте нові привабливі та яскраві образи.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"