Вибір сукні для невисоких дівчат

Невисокі дівчата часто обмежені у виборі одягу, так як переважна частина речей шиється на середній зріст. І якщо довжину брюк можна підігнати, то з сукнею все набагато складніше. Через неправильно підібрану посадку воно може виглядати мішкувато, порушуючи пропорції фігури і візуально скорочуючи зріст. Ми розповімо Вам як ідеально підібрати сукню для дівчат невисокого зросту і завжди залишатися чарівною.

Сукня для невисоких

Секрети і критерії вибору суконь для невисоких дівчат

Є ряд рекомендацій і хитрощів, знання яких полегшує пошук сукні з ідеальною посадкою:

  1. При виборі вбрання варто звертати увагу на одяг з позначкою petite. Тут лекала суконь будуть підігнані спеціально під маленький зріст, тому з проймою, витачкамі і лініями грудей, талії і стегон не буде проблем.

  2. Невеликий зріст легко вкоротити ще неправильно підібраною довжиною сукні. Власниці струнких ніг і вузьких стегон можуть собі дозволити спокусливе міні. Але оптимальна довжина - вище коліна (але не по колінну чашечку) або, навпаки, нижче коліна. Багато хто помилково вважає, що довжина міді або в підлогу не підходить низьким дівчатам, але насправді саме вона витягує силует. Важливо, щоб спідниця сукні струменіла по фігурі.

  3. Що стосується крою, то мініатюрним дівчатам з будь-якими параметрами варто віддавати перевагу фасону по фігурі або А-силуету. Об'ємний верх або низ у вигляді разклешеної спідниці тільки вкоротить зріст і зіпсує пропорції. Але все ж є вихід - надіти високі каблуки. У нашому інтернет-магазині ricamare.com.ua присутній великий асортимент суконь А-силуету.

  4. Невисоким дівчатам підходять сукні з тонких і матових матеріалів: бавовни, трикотажу, кашеміру. Фактурні, щільні і блискучі тканини будуть надавати фігурі об'єм.

  5. Є кілька деталей в сукні, наявність яких може візуально витягнути зріст: завищена талія, тонкі бретелі, V-подібний виріз, тонка вертикальна смужка, дрібний принт, поділ, що прикриває взуття, рукави завдовжки «три чверті», тонкий пояс на талії.

  6. Колір - це справа смаку і індивідуальних особливостей зовнішності, але більшості мініатюрних дівчат підійдуть сукні однотонного забарвлення без контрастних деталей.

Фасони повсякденних і святкових суконь для невисоких дівчат

Повсякденний гардероб складається з одягу для роботи та відпочинку. Тим, хто дотрімується дрес-коду, підійдуть сукні простого крою, наприклад, футляр або класичний А-силует з трапецієподібною спідніцею. Що стосується кльошу, то альтернативою трендовій плісіровці буде фасон «сонце». Важліво, щоб низ не був занадто об'ємнім и важким. Для відпочинку и прогулянок підійдуть сукні міні з прямою або розклешеною спідніцею, а також сукні-сорочки.

На вихід доречні сукні до підлоги або довжини міді. Стрункі дівчата можуть дозволити собі силуетний фасон з розрізами. Тим, хто бажає заховати зайві сантиметри, варто придивитися до крою, який дозволяє сукні струмувати по фігурі, але не облягати її.

Яких суконь краще уникати

Є кілька заборонених деталей, які слід уникати мініатюрним дівчатам:

  • активний і великий принт - найчастіше він виглядає непропорційно і візуально розширює фігуру;

  • довгі рукава, що прикривають кісточку великого пальця - руки будуть здаватися більш довгими, що вкраде кілька сантиметрів зросту;

  • колор-блок з трьох і більше кольорів - цей прийом ділить фігуру на частини, тим самим порушуючи її пропорції;

  • великі деталі - такі елементи, як широка блискавка, накладні кишені, гудзики, банти занадто виділяються на тлі мініатюрного зросту і зменшують його;

  • широкий ремінь - його варто замінити тонким паском, щоб вигідно підкреслити талію;

  • занижена талія - ​​тулуб подовжиться, а ноги, навпаки, стануть візуально коротше.

Невеликий зріст в порівнянні із середнім і високим більш вимогливий, але він не є недоліком. Важливо лише розуміти особливості своєї фігури і враховувати їх при виборі сукні, а також дотримуватися цих інструкцій.

Якщо ви сумніваєтеся в покупці плаття через інтернет-магазин ми рекомендуємо відвідати наш локальний магазин і приміряти сукню або наряд одразу на місці. Адреси магазинів за посиланням.



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"