Одягнутися в мистецтво

Тема мистецтва неодноразово надихала дизайнерів одягу при створенні своїх моделей.

Ідея об'єднати моду і високе мистецтво періодично з'являється в колекціях іменитих модельєрів, а наряди з принтами відомих картин або за мотивами знаменитих творів мистецтва завжди виглядають незвично яскраво і свіжо.

Мистецтво в моді

Історія втілення даної ідеї переносить нас в тридцяті роки минулого століття. Перше відоме плаття-картина з репродукцією Сальвадора Далі від Ельзи С'япарреллі справила справжній фурор. Сукня, створена для герцогині Віндзорської, прикрашає величезний «омар, приправлений петрушкою».

Величезну популярність отримало плаття від Ів-Сен-Лорана, яке було представлено публіці в 1965 році. Оригінальність сукні простого крою полягала в повторенні полотна відомого абстракціоніста Піта Мондріана з прямими геометричними лініями і контрастними кольорами.

В сучасній моді тенденція нанесення принтів у вигляді відомих творів мистецтва активно використовується дизайнерами при створенні своїх творінь. Ван Гог, Сальвадор Далі, Клод Моне, Піт Модріан, Густав Клімт, Леонардо Да Вінчі, Ян Вермеер ... Все це знаходить відображення в модних колекціях. Запам'ятовується колекція від Dolce&Gabbana, яка наповнена візантійськими мотивами і принтом у вигляді зображень, схожих на біблійні фрески. Колекція від модного будинку Christian Dior, випущена до дня народження культового американського художника Енді Уорхола, об'єднала наряди і аксесуари з нанесенням принта із зображенням його малюнків. В атмосферних колекціях від VeraWang і Rodarte простежуються принти за мотивами картин Ван Гога: квіти, соняшники і зоряне небо.

Шедеври від RicaMare

Модельєри RicaMare також не залишилися байдужими до популярного напрямку в моді і створили лінійку стильних аксесуарів та одягу "Одягайся в мистецтво".

Лінійка включає шовкові хустки і маски для обличчя з репродукціями картин, халатик і маска для сну з принтом, сорочки з вишивкою за мотивами відомих шедеврів, а також футболки з нанесенням принта у вигляді авторських колажів з картинами. Серія постійно поповнюється новими моделями.

Хустка-картина стане оригінальним додатком жіночного образу, а також незабутнім подарунком з вишуканим смаком. Кожна дівчина зможе підібрати шаль з репродукцією, яка припаде їй до душі, стане проявом її індивідуальності і свіжим штрихом образу.

У футболці з принтом картини ви явно будете в центрі уваги, що додасть впевненості в собі. Зоряне небо на халатику і масці для сну магічно заспокоює і дарує комфорт і розслаблення. Сорочка з вишивкою, в яку закладено певний сенс, урізноманітнить повсякденний діловий гардероб і привнесе в нього почуття стилю і витонченості.

Дизайнери українського бренду пропонують різноманітні варіації з авторськими аксесуарами і стильні образи, що поєднують в собі спадщину культури, модні тенденції і любов майстрів швейної справи.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"