Відверта сукня - таємна зброя жінок

Кожна жінка бажає виглядати привабливо в очах чоловіків, ловити їхні захоплені погляди та сприймати захоплені компліменти. Безпрограшний спосіб привернути увагу і зачарувати представників сильної статі – одягнути сукню, що облягає фігуру. Такий крій ідеально підкреслює жіночі форми і виглядає досить стримано.

Облягаюча сукня та тип фігури

Облягаючий ефект, за рахунок якого сукня чудово сидить по фігурі, досягається завдяки еластичності тканини або безлічі виточок. Особливо привабливо такі вбрання виглядають на струнких представницях прекрасної статі. Однак скориставшись низкою порад, можна підібрати облягаючу сукню для власниць будь-якого типу фігури. Наприклад, щоб приховати невеликий животик, слід вибирати моделі з щільних тканин, які маскуватимуть округлості. Також можна зупинити свій вибір на облягаючій сукні з драпіруванням, яке приховає недоліки фігури. Підкреслити привабливість силуету типу «пісочний годинник» допоможе вбрання зі строгими виточками. Для дам з жіночними стегнами, чудовим варіантом стане шовкове або атласне плаття червоного кольору. Щоб візуально подовжити силует і наголосити на пишному бюсті, вибирайте модель з V-подібним декольте.

Ще один важливий критерій вибору сукні – це тканина, з якої вона пошита. На молодих дівчатах чудово виглядатимуть вбрання з легких та мереживних тканин, а в той час як зрілим жінкам підходять вбрання із щільних тканин, таких як трикотаж, джерсі.

Де буде доречна облягаюча сукня?

Залежно від крою, довжини, тканини та декору сукню облягаючого силуету можна одягнути на пляж, клубну вечірку, випускний бал, романтичне побачення, а якщо дозволяє дрес-код – то й в офіс. В останньому випадку головне, щоб вбрання не було надто відвертим і зухвалим. Наприклад, можна урізноманітнити свій повсякденний гардероб сукнею-футляром середньої довжини, класичного кольору та з мінімумом декору.

Відмінний варіант на кожен день - сукня-майка із трикотажу. Вона гармонійно поєднується з кардиганами, жакетами та різними аксесуарами, тому відмінно підходить як елемент базового гардеробу. Гарно обіграти простий крій сукні-майки допоможе грамотно підібрана біжутерія: шарфи, ремені, масивні кулони.

Ефектний вибір для вечірнього образу - вишукана облягаюча сукня в підлогу. Вибираючи його, врахуйте, що на володарках невисокого зросту чудово виглядають вбрання фасону «рибка», а ось високим дівчатам можна вибирати будь-який силует. Особливо сексуально виглядають облягаючі вечірні сукні з розрізами та відкритою спиною. Що стосується шифонових і трикотажних максі-нарядів, то вони цілком підійдуть як повсякденний одяг. Однак носити їх обов'язково потрібно із взуттям на високих підборах.
Універсальна модель – сукня класичного чорного кольору, що облягає фігуру. На кожен день підійдуть бавовняне та трикотажне вбрання, для урочистого заходу сміливо вибирайте гіпюрову, шифонову або шовкову чорну сукню. Щоб завершити образ, до вбрання буде достатньо підібрати всього кілька аксесуарів, наприклад, пару прикрас і витончений клатч.

Облягаюча сукня – must-have гардеробу будь-якої жінки, адже вона надає фігурі спокусливості та привабливості. Перед таким вбранням не зможе встояти жоден чоловік – захоплені погляди та безліч компліментів вам гарантовані!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"