Сережки. Обов'язкова прикраса стильного образу

Які сережки вибрати, щоб бути наймоднішою? На сьогоднішній день у магазинах можна знайти різноманітні сережки: круглі чи трикутні, товсті чи тонкі, великі та маленькі. Цього літа тренди не ставлять собі за мету виділити щось конкретне, вони розглядають комплексний образ, що включає як вбрання, так і аксесуари!

Відмінно може підійти як недорога біжутерія, так і коштовності. Найголовніше – це те, що ваші сережки мають бути більшими за середній розмір. Сережки дивакуватих форм, з різноманітними видами та розміром дорогоцінними металами та синтетичними матеріалами, з різнокольоровими яскравими та «граючими» камінням повинні бути в центрі уваги!

І ми не просто так звернули вашу увагу на сережки з дорогоцінним камінням, оскільки на сьогоднішній день вони користуються величезною популярністю! Цього сезону популярні сережки з камінням: аметист, аквамарин, цитрин, сапфір та смарагди в одній підвісці. Актуальними будуть пари сережок, у кожній з якої знаходяться різні камені. Оскільки на вулиці літо, то найкраще вибирати сережки з різноманітною та багатогранною кольоровою палітрою, та матеріалами у сережках. Такі сережки значно підкреслять оригінальність та ексцентричність своєї власниці. А також не варто забувати і про сережки з прозорим і світлим камінням. Сьогодні також великою популярністю користуються великі масивні сережки з перлами та коралами. Перлини на кінцях сережок можуть бути оформлені у вигляді краплі або просто круглої форми. Одними з найстильніших сережок будуть сережки та браслети у вигляді кільця, які виконані тканинним матеріалом з морським малюнком. Особливо без таких сережок не обійтися модницям на курортах. Перш ніж купувати якісь сережки потрібно в першу чергу керуватися своїми смаками та уподобаннями. Можна купити кафи, але це також на любителя.

Купить Серьги-цепочки

Сережки-ланцюжки

Купить Черные серьги

Чорні сережки

Купить Серьги треугольники

Сережки трикутники

Серьги с узорами

Сережки з візерунками

Багато фахівців вважають, що на вибір якоїсь певної моделі сережок впливають не лише смак та матеріальний достаток, а й характер жінки. Якщо ви віддаєте перевагу сережкам з трикутними формами, то швидше за все ви ексцентричні і несподівані у своїх проявах. Якщо сережки мають загострені форми та кути, то це може говорити про владний характер жінки. Якщо жінці подобаються сережки з формою у вигляді еліпса, тоді ви темпераментна і чутлива, якщо сережки з чотирикутними формами – це цілеспрямована і впевнена в собі жінка, яка симпатизує чоловікам з рішучим і твердим характером. Сережки з круглими формами найчастіше вибирають жінки спокійні, обережні та врівноважені, а сережки з різними фігурками жінки, які хочуть бути неповторними. Можна було б, звичайно ж, з психологами посперечатися, оскільки всіх неможливо зрівняти і класифікувати за характерними ознаками. Але головне – те, що сережки довго залишатимуться актуальними та модними аксесуарами жінки.

Безперечно, аксесуари відіграють дуже важливу роль при складанні образу, вони доповнюють його, роблять хвилюючі моменти і привертають увагу. Аксесуари та створені для цього. Якщо ви ще не визначилися з аксесуарами або чином, рекомендуємо поглянути на останню колекцію наших суконь, можливо у вас буде вигляд ідеального вбрання!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"