Модні коктейльні сукні 2019 року

В асортименті кожного магазину жіночого одягу знайдеться хоча б одна коктейльна сукня. Цей вишуканий та неповторний предмет гардеробу на сьогоднішній день є невід'ємною частиною представниць прекрасної статі, які люблять приміряти на себе елегантні та розкішні образи. Саме тому багато магазинів жіночого одягу включають до свого асортименту всілякі варіації коктейльних суконь. Стильні сукні для коктейльних вечірок можна охарактеризувати як витончені з чуттєвим силуетом та насиченим виконанням, що мають дивовижний декор та оригінальні тканини. Великий модельний ряд коктейльних суконь RicaMare Ви можете придбати у нашому інтернет-магазині. Виробництво та продаж коктейльних суконь - один із основних напрямків нашого виробництва.

коктейльные платья 2019

Основні моделі коктейльних суконь

Сьогодні дизайнери RicaMare ще більше приділяють увагу скульптурним силуетам та чуттєвим формам. У наших колекціях все частіше можна побачити несиметричні деталі, відкритий верх, прикрасу мереживом та іншими тканинами, що просвічуються.

Не менш привабливо виглядають коктейльні сукні без бретелей, які представлені моделями з корсажем, прямою і просторою спідницею, а також варіаціями сукні-спідниці, що має прямий силует або форму трапеції. Сукні з корсажем досить часто мають велику кількість шарів, несиметричний поділ і дивовижне драпірування.

Продовжує свій розвиток і дизайн білизни. У колекціях коротких ошатних суконь ми демонструємо своїм шанувальницям сукні-комбінації для коктейльних вечірок звичайного та оригінального крою. Актуальна американська пройма, а також пряме декольте з трохи приспущеними рукавами, які мають усілякі конструкції та оригінальні коміри у вигляді шалі, що відкривають спокусливий вид на плечі.

Наші дизайнери використовують скульптурні деталі, велику кількість оборок, оригінальні складки в стилі орігамі, а також рвані підоли та довгі шлейфи. Трендовим мотивом літнього сезону є квіти, тому в колекціях коктейльних суконь оптом можна спостерігати неймовірні моделі, які розпускаються наче бутони найніжніших і найпрекрасніших рослин.

Різноманітність матеріалів для створення коктейльних суконь

Як головні матеріали для створення коктейльних суконь, наші дизайнери в новому сезоні обирають напівпрозорі тканини: органзу, делікатне мереживо, оригінальну сітку, ніжний шифон. Також найчастіше використовуються тканини з лазерною різкою. У цьому випадку популярні квіткові візерунки чи геометричні зображення.

Колірні рішення коктейльних суконь

Для стильних коктейльних суконь цього року характерний металевий блиск усіляких відтінків. Наші модельєри досить часто віддають перевагу різноманітним тканинам в стилі металік, включаючи жаккард, плісування, ручну і машинну вишивку за допомогою металевих ниток, а також матеріали з невеликою кількістю паєток, що переливаються.

Багато моделей суконь декоровані бахромою, її використовують без обмежень. Досить цікаво виглядають об'ємні аплікації, що зображують актуальну для сезону тему – мотиви квітів. Не ігнорують наші дизайнери і кольорову вишивку, яка найчастіше представлена ​​насиченими орнаментами.

Вибір коктейльних суконь у 2019 році досить великий, тому абсолютно будь-яка дівчина може придбати в нашому інтернет-магазині жіночого одягу саме ту модель коктейльної сукні, яка змусить оточуючих повертатися та проводжати очима.



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"