Дрес-код Coctail Attire. Куди надіти коктейльну сукню?

Заходи, що мають на увазі коктейльний дрес-код, зазвичай призначаються на 5-ту годину і закінчуються приблизно о 7-8 годині вечора. Як правило, подібні прийоми організовуються за принципом шведського столу та передбачають вільне переміщення та спілкування гостей. Атмосфера на подібних заходах менш урочиста і розслаблена, ніж на вечірніх прийомах та ділових обідах.

Найпоширенішими форматами заходів, для яких діє коктейльний дрес-код, є коктейльні вечірки, виставки, презентації, побачення у ресторані. Крім того, коктейльна сукня буде доречною на корпоративі, у театрі, на сімейному урочистості, весіллі подруги чи родички.

Варіанти коктейльного дрес-коду

  • Діловий коктейль:

    урочистий прийом, виставка, корпоративна вечірка, бізнес-ланч у ресторані

    Одяг для подібних заходів має відповідати статусу зустрічі чи урочистості. Оптимальне рішення – коктейльна сукня-футляр або іншого фасону, без декольте, що прикриває коліна та оголює руки. На ньому не повинно бути багато декору та строкатих малюнків, а сам дизайн його не повинен бути надто екстравагантним. Також доречною буде «маленька чорна сукня», доповнена невеликою кількістю прикрас – цілком можна обійтися кільцем, годинником та сережками. З взуття краще вибрати класичні туфлі із закритою п'ятою та носком, наприклад, «човники».

    Подивіться наші коктейльні сукні в каталозі.

  • Класичний коктейль:

    прем'єра, похід у гості, клубна вечірка або будь-який захід, який розпочинається до 9 вечора (якщо в запрошенні не вказано іншого dress-code)

    Сукня в стилі класичного коктейлю оголює руки та плечі та має довжину на 10 см вище або нижче коліна. Допустимі вбрання яскравих, соковитих кольорів, декоровані бісером або паєтками. В якості прикрас підійдуть як ефектні ювелірні прикраси, так і високоякісна біжутерія. У спеку можна одягти туфлі з відкритими кінчиками пальців, а в деяких випадках можна навіть доповнити своє вбрання босоніжками.

  • Світський коктейль:

    похід до театру, церемонія нагородження, світський раут, побачення в елітному ресторані

    Для світських заходів підійде коктейльна сукня будь-якого фасону, у тому числі екстравагантне вбрання зі шлейфом, розрізом, відкритою спиною. Щодо довжини також немає якихось особливих обмежень. За винятком зухвалого міні, для світського коктейлю підійдуть сукні міді, на 10 см вище коліна і до щиколотки (на відміну від вечірнього вбрання туфлі та зона щиколотки мають бути повністю видно). Також дрес-код дозволяє доповнити коктейльну сукню довгими рукавичками, болеро чи палантином.

Корисні поради

Вибираючи коктейльну сукню, пам'ятайте: важливим є не стиль, фасон, довжина або колір вбрання, а його здатність підкреслювати вашу красу і створювати образ. Тому необхідно, щоб вбрання не тільки ідеально сиділо по фігурі, але й гармоніювало з вашим внутрішнім світом. При цьому остерігайтеся зайвої екстравагантності, щоб не виглядати несмачно і безглуздо. Приємних покупок!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"