Вибираємо сукню на кожен день

Самим жіночним елементом гардеробу представниць прекрасної статі, безперечно, є сукня. Воно робить фігуру більш витонченою, підкреслює стиль та привабливість своєї володарки.

У гардеробі кожної жінки просто має бути хоча б одна красива повсякденна сукня, в якій можна піти на навчання, роботу, на прогулянку з друзями або на побачення з коханим. Тим більше, що сучасний асортимент нарядів на кожен день дозволяє підібрати відповідну модель будь-якій представниці прекрасної статі, незалежно від її віку, особливостей фігури та особистих уподобань.

Краса та зручність

Повсякденне плаття, звичайно ж, має бути елегантним, красивим, підкреслювати переваги фігури. Але не менш важливо, щоб воно було зручним, не заважало вам справлятися з вашими робочими обов'язками та не сковувало руху. Тоді вам не доведеться постійно його поправляти і смикати, а прийшовши додому, полегшено зітхати, знімаючи вбрання.

Подивіться наші осінні сукні у нашому каталозі.

Оптимальний варіант повсякденної сукні – модель простого крою, з плавними лініями та мінімумом декору. У плані практичності виграють варіанти з еластичних тканин, які легко стираються і не дуже мнуться. Краще купувати сукню з натуральних матеріалів, тому що в них ви почуватиметеся комфортніше.

Табу для повсякденної сукні є глибокі декольте, відкрита спина, прозорі вставки, відверті розрізи та надто коротка довжина. Таке вбрання буде доречним у клубі або на вечірці, але ніяк не в офісі або під час прогулянки містом. Універсальна довжина повсякденного плаття – трохи вище колін: і ніжки відкриті, і рухатися комфортно.

Варіанти повсякденних суконь

  • Сукня-сорочка
    Це одне з найкомфортніших нарядів на кожен день. У сукні-сорочці вам буде зручно і під час прогулянки містом, і в кафе з друзями, а якщо дозволяє дрес-код, його можна надіти і в офіс. Найбільш актуальними сьогодні є сукні-сорочки, декоровані накладними кишенями та яскравими гудзиками.
  • В'язана сукня
    Такі сукні дуже приємні до тіла і надають образу особливого шарму. Причому вони однаково добре підходять і для зими, і літа. У холодну пору року віддавайте перевагу теплим моделям, у спеку відмінним варіантом є сукні з тонкою в'язкою.
  • Чорна сукня
    Кожній модниці відомо, що маленька чорна сукня - безпрограшний варіант для виходу у світ. Однак вона цілком підійде і як наряд на кожен день, так як ідеально сідає по фігурі і не брудниться.
  • Сукня з драпіруванням
    Наряди з драпіруванням виглядають дуже витончено і жіночно, м'яко облягаючи силует. До того ж, з їхньою допомогою можна візуально скоригувати фігуру. Наприклад, драпірований ліф зорово збільшує груди, збірки нижче за талію допомагають приховати недосконалості стегон, а вбрання з задрапованою передньою частиною вдало маскують животик.
  • Сукня із завищеною талією
    Це ідеальний варіант для власниць пишного бюсту, бажаючих відвести погляд від повненькій талії та стегон. Моделі, у яких завищена талія, вміло приховують недоліки фігури, роблячи наголос на красивій лінії декольте.

Широкий асортимент повсякденних суконь RicaMare дозволить вам повною мірою виявити своє почуття смаку та підібрати вбрання до душі. Тепер вам не доведеться ламати голову над тим, що ж надіти сьогодні – наші сукні допоможуть вам щодня виглядати елегантно та чарівно!



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"