Історії, що надихають. Анастасія Лашина

Декілька років назад мене запросили на весілля подружкою нареченої. На збори будо небагато часу, я в той момент купувала одяг тільки в магазинах. І ось приємний час шопінгу, шукала гарну сукню, мені дуже хотілось мати чудовий вигляд. І дякуючи одному магазину, я знайшла саме ту сукню - це те «маленькое, черное платье». Коли я його побачила, то була любов з першого погляду, ця сукня була вашого бренду. На весіллі я була неперевершена в новій сукні, і в цей день я познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. Після цієї покупки я почала купувати речі вашого бренду, тепер в моєму гардеробі складають більший відсоток саме речі вашого бренду, але ця сукня до сих пір є найулюбленішою.

Дякую вам, я давно хотіла розповісти про цю сукню, бо після її покупки моє життя змінилось. Можливо це так просто співпало, а можливо і ні)

А ось коли родився в мене син, то на перший важливий день його народження я також вибрала сукню саме вашого бренду.


На протязі війни я часто передивлялась фото з життя до війни, і мене тішить, що до війни, як і зараз, я вибирала та буду вибирати саме український бренд.

Моя матуся в свій час також створювала одяг, і мені трішки відомо, як це не просто придумати модель та реалізувати її. Бажаю вам процвітання і фантазії в створенні нових та цікавих моделей одягу.

P.S. Я терпіти з дитинства не можу мати з кимось однаковий одяг, і з RicaMare в моєму невеличкому місті мені це вдається.


Історія однієї долі та сукні, зворушлива та приємна для нас! Дякуємо, що через всі події вашого життя ви проносите прихильність до нашого бренду. Зберігаємо вашу історію у нашу скарбничку, а вам бажаємо щастя, любові та натхнення!



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"