Дефіле Guash by RicaMare

Щоб спекотні літні будні були не такими нудними, бренди RicaMare і Guash створили для жінок нову спільну колекцію. Тепер літо стане улюбленою порою року для експериментів з образами і стильних луків. Два абсолютно різних світи: RicaMare і Guash об'єдналися в один, щоб створити для Вас універсальні і неповторні образи.

Дефиле відео

Капсульна колекція Guash by RicaMare

Філософія дизайнера Guash Анни Гульпа - це smart fashion, одяг, який змінюється під настрій або потреби. Класичний білий і чорний у поєднанні з плямами кольору фуксії - сміливе рішення і можливість по-новому поглянути на моду. Легкі тканини подарують незабутні враження. Ви не пройдете мимо екстравагантних нарядів зі знімними кишенями, будь-то штани або спідниці. Будні в офісному одязі ніколи не стануть колишніми. Тепер ваш стиль з нотками романтизму. Елементи, які легко можна прибрати або залишити, доповнять ваш образ для майбутнього заходу.

Для нас співпраця з талановитим українським дизайнером Guash Ганною Гульпа - це новий досвід і можливості. Guash by RicaMare створить свою історію стилю і розповість її вам. Колекція Guash by RicaMare з'явиться в продажу з 01 червня 2018 року в усіх магазинах RicaMare.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"