Історії, що надихають. Любов Чепель

Моя історія з RicaMare почалася в грудні 2013 року, коли ми з чоловіком гуляли торговим центром і випадково натрапили на магазин жіночого одягу з дуже красивими та стильними сукнями. Вирішили зайти та поміряти. Фасон, крій, все було пошито ідеально, начебто за моїми мірками та побажаннями. Ось я володарка двох елегантних і модних суконь від українського бренду RicaMare. Одне з них досі, ось уже 9 років, ношу із задоволенням та теплими спогадами. Так я стала постійною клієнткою, як то кажуть це було кохання з першого погляду).

Далі – більше: кожна моя нова сукня брала участь зі мною у різних життєвих подіях. У білій сукні з чорними вставками я захистила диплом магістра на "відмінно". У теплій коричневій сукні я носила під серцем свою дочку, а в чорному зі шкірозамінника виписувалася з пологового будинку. У смугастій сукні та синьому комбінезоні проходила вагітною сином, у тій самій сукні виписувалася з пологового будинку. Кожен мій день народження проходить тільки в образі RicaMare, при цьому я отримую масу компліментів і позитивних емоцій. Та й взагалі будь-яке свято неможливо уявити без наряду від RicaMare, для мене це вже традиція.

Збираючи свою валізу в подорожі, обов'язково кладу туди кілька речей RicaMare, чи то літню сукню для прогулянок на морському березі, чи сукню для відвідування Почаївської лаври, а також сукню, в якій я випила чашку кави в місті Трускавець. 


24 лютого 2022 року, війна... Наша сім'я змушена була поспішно покинути квартиру у місті Харків та переїхати до батьків чоловіка до приватного будинку, до селища. Через цілодобовий обстріл ми постійно ховалися в льоху і змушені були навіть спати в одязі. Але і в цій тяжкій обстановці мені на допомогу прийшли тепла сукня та теплий светр від RicaMare, які я носила 24/7 і які зігрівали моє тіло та душу.

Тільки в одязі від Вашого бренду я почуваюся завжди впевнено і знаю, що виглядаю на "відмінно". Це дарує мені гарний настрій і приємне проведення часу в будь-яку пору року і за будь-яких обставин.


Ця історія нашої постійної клієнтки та її родини не залишила нас байдужими. Зберігаємо іі та бажаємо щастя, любові та натхнення! Ми раді працювати для вас та підкреслювати вашу красу та жіночу чіравність!



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"