Літні сукні. Актуальні моделі

Одяг для жінок на літо

Найвимогливішим і бажаним одягом на літній сезон для кожної жінки і дівчини зістається красива модна сукня. Літні сукні сезону 2020 додержуються тенденцій невимушеності і універсальності. Невимушеність висловлюється у вільному крої, максимальній зручності у гармонії з жіночими нотками. Універсальність означає доречність одного і того ж плаття для різних життєвих ситуацій.

Легкі сарафані, вільні туніки, струмливі до підлоги і короткі міні, з відкритими плечима або спиною створюють незабутні стильні жіночі вигляди. При різноманітті моделей стилісти зробили нахил в цьому сезоні на особливості крою та матеріали. Віддається перевага натуральності тканин, їх грамотному поєднанні, здатності струмиться за фігурою

Відносно кольорової гамми – виграшним зістається білий колір, актуальні жовтий і кораловий відтінки, а також хакі. За ними слідує романтичний квітковий принт і синьо-блакитна смужка. Не здають своїх позицій дизайнерські принти та вишивки, які доповнюють сукню особовим шармом і своєрідністю.

Наймодніші літні сукні 2020

  • Літня сукня-сорочка. Стильна сукня-сорочка в цьому сезоні прямого або трапецевидного крою з подовженим або коротким рукавом. Така річь підійде на будь-яку фігуру, а особливості крою і кольорові рішення дозволять підібрати модель на всі випадки.

  • Літня сорочка-футболка стане Вашим любимим повсякденним одягом в спекотний час завдяки своїй комфортності і зручності, а вміло підібрані аксесуари здатні перетворити його із прогулянкового варіанту в стильний міський лук.

  • Сукня з воланами у поєднанні з оголеними плечима або одним плечем – хіт цього сезону, що створює по-справжньому літній настрій з присмаком жіночості, виглядає шикарно і незрівнянно.

  • Літня сукня А-силуету або оверсайз, що приховує невеликі недоліки фігури, особливо популярні завдяки різноманітності моделей, кольорових і фактурних рішень. Сукня вільного силуету підходить для різних ситуацій, будь то робочий офіс з підтягнутою ременем лінією талії і босоніжками, або вечірня прогулянка під кеди і легкий піджак.

  • Подовжена літня сукня з квітковим принтом для витончених і оригінальних жіночих виглядів в ніжних або яскравих відтінках. Подовжені сукні і сарафани є в кожній літній колекції модних домів, адже вони пасують багатьом жінкам, візуально «витягують» силует та виглядають просто розкішно.

  • Коктейльна літня сукня 2020 може бути з люрексом або із атласу, приваблювати акцентними рукавами, зухвалою довжиною міні, поєднувати в собі принадну сексуальність і аристократичну елегантність.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"