Актуальні вечірні образи

Протягом століть вечірній образ жінки постійно змінювався: то в моді були то розкішні, пишні сукні, то витончені, скромні вбрання. Ввібравши в себе дух попередніх століть, сучасна вечірня мода радує різноманітністю фасонів, фактур і квітів. Представлені в колекціях дизайнерів RicaMare нарядні сукні здатні вразити своїм шиком і сексуальністю або зачарувати своєю стриманістю і красою.

Серед безлічісучасних вечірніх образів можна виділити 7 найбільш актуальних:

  1. Попелюшка

    Розкішний наряд з пишною спідницею, корсетом, воланами, красивим декольте - так виглядає плаття відомої казкової героїні. Це прекрасний вибір для випускного балу, особливо для дівчат, які з дитинства мріяли про вбранні Принцеси. Крім того, пишна сукня підійде для весілля подруги або родички, якщо торжество організовується з розмахом.

  2. Русалочка

    Сукня, що облягає талію і стегна та розширюється внизу виглядає ефектно і вишукано, підкреслюючи жіночність і привабливість силуету. Таке вечірнє вбрання ідеально для власниць стрункої фігури з бездоганними пропорціями, так як вигідно підносить гідності їх статури. З'явившись на торжестві в плаття фасону «русалочка», можете бути впевнені: увага з боку чоловіків вам гарантовано.

  3. Грецька богиня

    Ось уже кілька сезонів поспіль моделі нарядів в грецькому стилі надихають творців вечірньої моди. Плаття вільного крою, виконані з струмуючих тканин, роблять жінку схожою на античну богиню, яка спустилася з Олімпу. У грецькій вечірній сукні ви будете виглядати жіночно, сексуально і ніжно.

  4. Чарівна Жозефіна

    Дружина Наполеона Бонапарта, красуня Жозефіна, блищала на балах у витончених сукнях із завищеною талією, які і до цього дня є втіленням витонченості і чарівності. Сучасні вечірні наряди-ампір бувають довгими і короткими, на бретелях і з рукавами-ліхтариками, зі спідницею-олівець і спідницею в стилі балерина, прикрашені стразами і дорогоцінним камінням.

  5. Зірка 50-х

    Ретро-стиль - ще одна яскрава тенденція сучасної вечірньої моди для жінок. Кокетливі наряди а-ля 50-е виглядають яскраво, завзято і дуже жіночно. Характерними особливостями ретро-суконь є довжина, що прикриває коліна, пишна спідниця, приталений силует і красивий корсет. Особливо ошатно і грайливо виглядають моделі з под'юбніком, що визирає з-під подолу і атласною стрічкою на талії.
    Також до ретро-стилю відносяться наряди часів 20-х і 30-х років: короткі моделі з заниженою талією, на тонких бретелях, декоровані бахромою і сукні лаконічного крою, доповнені яскравими аксесуарами.

  6. Лялечка

    Милі сукні в стилі Baby Doll - відмінний вибір для створення чарівного вечірнього образу. Даним моделям властиві завищена лінія талії, коротка спідниця і деяка інфантильність силуету. У той же час простота крою сукні в стилі Baby Doll компенсується розкішшю матеріалів і декору.

  7. Міс елегантність

    Стильне, лаконічне, але від цього не менш привабливе, плаття-футляр сьогодні є одним з найбільш популярних фасонів в вечірній моді. Вони м'яко підкреслюють силует, надаючи образу жіночність і елегантність. Таке вбрання буде доречний скрізь: і на корпоративній вечірці, і на весіллі подруги, і на світському прийомі.

Вибирайте образ, який вам більше до душі, і сяйте у всій красі!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"