Сукня А-силуету і 8 ідей літніх луків

Як би не хотілося носити сукні вільного крою протягом усього літа, слід визнати, що вони - не найкращий варіант для створення жіночних образів. Якщо бажаєте спокусливо підкреслити вигини своєї фігури, скористайтеся ідеєю одного з наступних восьми луків.

Ремінь з міні або максі сукнею

Якщо хочете виглядати стрункіше, підкресліть свою талію! Поясок на платті або спідниці створює видимість більш витонченого силуету і відмінно балансує пропорції фігури.

Сукня А-силуету

Якщо бажаєте зробити головний акцент на гарні ноги, віддайте перевагу сукні а-силуету. Це особливо актуально, якщо у вас є невеликий животик, якого ви, швидше за все, соромитеся, оскільки фасон відмінно приховує вади фігури. Укорочена довжина вигідно підкреслює засмаглі ноги.

RM1404 платье а-силуэта
RM1678 платье а-силуэта
RM1799 платье а-силуэта

Топ в обтяжку і спідниця з А-силуетом

Незалежно від сезону акуратний топ, заправлений в розкльошену спідницю із завищеною талією, це завжди виграшна комбінація. Цей фасон спідниці дуже універсальний, оскільки підходить до будь-якого типу фігури. Додавання більш щільного верху додатково підкреслює об'єм груди і тонку талію.

Однаковий верх і низ

Монохромні наряди - основний ключ до візуальної ілюзії стрункої фігури, оскільки вони створюють гладкий, гармонійний образ. Крім того, наряди в одному кольорі (переважно чорному) дуже легко створювати, оскільки однотонні речі комбінувати набагато простіше, ніж, наприклад, поєднувати між собою малюнки і принти.

Речі з запахом

Сукня з запахом неспроста не втрачає свою популярність ось вже стільки сезонів поспіль. Весь секрет у тому, що вона однаково добре виглядає на будь-якій фігурі. Щоб трохи освіжити класику, замість сукні можна вибрати модний комбінезон з запахом. Оскільки поділ тут трохи вище, в якості взуття слід вибрати не звичні туфлі, а сандалі або навіть кросівки.

Довжина і вертикальні смужки

Коли мова йде про те, щоб виглядати стрункіше, в хід йдуть всі хитрощі і способи візуального обману. Якщо горизонтальна смужка трохи повнить, вертикальний малюнок навпаки робить силует більш тонким, створюючи довгу лінію зверху вниз. Прямі брюки із завищеною талією радують подвійним ефектом стрункості, а заправлена ​​блузка або сорочка білого кольору вдало доповнює цей цікавий аутфіт.

Вкорочений топ

Невже укорочені топи можуть зробити стрункішою? Абсолютно вірно! Головне вибрати бездоганно викроєний варіант! Переконайтеся, що спідниця, брюки або спідниця закривають ваш пупок, а топ оголює досить вузьку ділянку шкіри шириною не більше ніж в два пальці.

Індивідуальні переваги фігури

Красиво одягнутися по фігурі влітку не складніше, ніж в будь-яку іншу пору року. Виберіть найкрасивішу частину свого тіла і створіть образ, вигідно підкреслює саме цю перевагу фігури. Наприклад, якщо ви любите хвалитися своїм декольте, але вважаєте за краще ховати стегна, надягніть сукню з глибоким V-подібним вирізом і розширеної до низу спідницею.

Подивіться наші літні сукні в каталозі


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"