Сукня для випускного вечора

Сукня для випускного балу - як вибрати і купити

Ось і пролетіли навчальні роки, наповнені спілкуванням, пізнанням і переживаннями, для школярів пролунав останній дзвоник, пройшла напружена хвилююча пора випускних іспитів і дипломних робіт. І всі випускники з нетерпінням чекають головної церемонії - вручення дипломів або атестатів, з подальшою розважальною програмою - випускним вечором. І перед випускниками стає нелегке питання - як вибрати і купити випускне вбрання.

Особливо ретельно до цього питання підходять дівчата - адже кожній хочеться бути чарівною і неповторною на випускному вечорі, зробити незабутнє селфі і фотографії з друзями, залишити яскраві враження про подію на довгі роки.

Традиційно, дівчата вважають за краще для випускного вечірнє або коктейльне плаття. При виборі випускної сукні враховуйте:

  • наряд повинен відповідати Вашому постійному стилю. Якщо дівчина в повсякденному одязі віддає перевагу ніжній класиці, а для вечірнього виходу вибере плаття в стилі вамп - вона буде виглядати неприродно.

  • бути Вам до лиця за колірним рішенням. Згадайте типажі жінок за порами року і відповідні їм кольорові гами, щоб не "загубитися в натовпі" в сукні ніжного відтінку або, навпаки, виглядати незграбно в яскраво-червоному вбранні.

  • сукня має "сидіти" по фігурі, її фасон може вдало скорегувати недоліки і підкреслювати достоїнства. Завдяки крою сукні Ви можете виглядати надзвичайно, головне знайти свій фасон.

  • також сукня має бути зручною і комфортною для Вас, адже веселитися і гуляти належить часом до ранку, а спогади про спадаючі бретельки або занадто глибоке декольте Вам зовсім не потрібні.

Всі описані деталі рекомендуємо продумати до дрібниць і зробити кілька примірок. А ми готові допомогти Вам впоратися з цим нелегким завданням.

Причина купити випускну сукню RicaMare

Наш інтернет-магазин радий запропонувати Вам великий асортимент суконь для особливого випадку, а також аксесуари до них за доступними цінами. Вибрати випускну сукню випускницям 2021 можна на нашому сайті ricamare.com.ua. Приміряти і придбати вподобану модель можливо в фірмовому магазині.

Бренд RicaMare протягом десятиліть спеціалізується на ошатних сукнях, дизайнерами компанії розроблені оригінальні моделі під будь-який тип фігури і для будь-якого стилю.

Менеджери інтернет-магазину ретельно підберуть плаття під особливості Вашої фігури, типу і відповідно до Ваших бажань, а також запропонують аксесуари під обрану модель, які гармонійно доповнять образ, дадуть пораду щодо вибору взуття, зачіски та макіяжу. Будьте впевнені, пророблений образ від RicaMare буде відповідати Вашим очікуванням і не залишить байдужими оточуючих на випускному вечорі.

Твоє плаття на випускний від RicaMare

Вибір сукні для випускного починається з визначення загальної стилістики жіночого образу, адже кожна дівчина задовго до події уявляла собі своє випускне плаття і малювала в думках детальний або загальний облік. Який образ тобі ближче: ніжна мрійниця або зухвала бунтарка? Спокуслива чуттєвість або класична вишуканість? Для кожного з них в нашому інтернет- магазині є оригінальні пропозиції.

Для мрійливої ​​натури ближче романтичні моделі в ніжних тонах, які підкреслять юність і жіночність власниці.

выпускное платье 2020
Выпускное платье 2020
выпускное платье 2020
Выпускное платье 2020

 ⇒Повненьким дівчатам слід зупинитися на довгих прямих сукнях, вони візуально "витягнуть" фігуру.

Для яскравих натур більше до душі насичені відтінки і сміливі елементи на сукню. Вони продемонструють характерність і індивідуальність.

выпускное платье 2020
Выпускное платье 2020
выпускное платье 2020
Выпускное платье 2020

⇒Короткі моделі краще для власниць струнких ніжок, а пишна спідниця візуально робить талію тонкішою.

Для дівчат, які не боятися бути привабливими і готові демонструвати чуттєвість підійдуть відверті моделі, які підкреслять достоїнства повною мірою.

выпускное платье 2020
Выпускное платье 2020

 ⇒Рукав 3/4 скоректує повненькі передпліччя, Довжина сукні міді акцентує увагу на тонких щиколотках.

Для любительок елегантності та вишуканості підійдуть моделі зі строгими формами і вивіреним кроєм.

выпускное платье 2020
Выпускное платье 2020
выпускное платье 2020
Выпускное платье 2020

При правильному виборі сукні кожна дівчина буде відчувати себе Королевою балу - самою чарівною, привабливою ​​і особливою!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"