Плаття на піку популярності

Сукні знову на піку популярності - зустрічаємо осінь в жіночних і сміливих образах!

Платье осеннее

Чуттєвість, жіночність, витонченість - три кити нового модного сезону. Тому навіть в дощову прохолодну погоду головним трендом є модні осінні сукні. Для теплого вересня можна підібрати оригінальні моделі з бавовни. Для холодних днів складати луки можна з трикотажних, замшевих, шкіряних, велюрових. Як і раніше актуальні щільний шовковий твід і костюмні тканини. Базові сукні з вовни, деніму, бавовняної пряжі можна носити зі стильним ременем і ботильйони. Вибір варіантів для будь-якого випадку дуже різноманітний.

Тенденції орієнтовані на сміливі фасони і яскраві кольори - модні сукні осені.

Модні будинки запропонували насичені, глибокі відтінки синього, зеленого, фіолетового. Колірним фаворитом для ошатних моделей залишаються металік, золотистий, аквамарин, смарагдовий. Плаття 2019 в найзатребуваніших кольорах присутні в новій колекції популярного бренду RicaMare. Фаворитом осінньої моди стануть брендові сукні з анімалістикою. Леопардові забарвлення - тренд осені 2019 року. Яскраві однотонні наряди в сміливому контрасті з кольором чобіт, ботильонов дозволять складати найактуальніші осінні луки. Дизайнерський одяг RicaMare - красиві, оригінальні, затишні сукні для модного осіннього сезону! В каталозі популярного українського бренду представлена ​​нова колекція суконь для осені. У ній можна знайти класичне і оригінальне офісне плаття, незвичайні красиві моделі для повсякденних образів, а також нарядні сукні для важливої ​​події будь-якого формату. Цікавий крій, різноманітність фактур, насичені кольори, різна довжина, великий вибір суконь дозволяє кожній модниці вибрати відмінний варіант для будь-якого випадку.

Вибираємо стильну сукню для офісу.

Сучасні жінки більшу частину часу проводять на роботі, тому модний одяг RicaMare представлена ​​багатою різноманітністю офісних суконь на осінь 2019 року. Сукня-сорочка з 3/4 рукавами - відмінний вибір для тих, хто вважає за краще стильну практичність і універсальність. Воно прекрасно підійде для роботи, зустрічі з друзями, походу в кіно. Шукайте модель з родзинкою, тоді зверніть увагу на асиметричні моделі і виріз. Ще один трендовий варіант для офісу - плаття із запахом. У ньому ви будете виглядати жіночно і елегантно на роботі і спокусливо на побаченні. Для тих, хто бажає купити модне плаття, при цьому в пріоритеті максимальний комфорт, пропонуються стильні моделі вільного силуету з тонкої м'якої пряжі. Сарафани та сукні "футляри" - класичний варіант для ділових жінок. Дизайнери марки запропонували їх в новій варіації, обігравши оригінальними деталями. Модний український бренд стирає межі сірості і одноманітності одягу для роботи і пропонує приголомшливі моделі для складання жіночних красивих офісних луків, що не суперечать правилам ділової моди.

Офисное платье 2019
Осеннее платье питон 2019

Тренди для осені 2019 - повсякденні сукні

Ультрамодними залишаються приталені трикотажні моделі водолазки, з V-вирізом і декоровані рядами гудзиків. Носіть їх з укороченими косухами та джинсовими куртками. Завоюють осінню моду міні із закритим верхом та цікавим декором. Вони чудово поєднуються з високими чоботами. Двобортні моделі з костюмної тканини, зі шкіряним поясом, розрізами, що інтригують, довжиною по щиколотку - хіт осіннього сезону, який припаде до душі жінкам, які віддають перевагу елегантному шарму в образах. Сукні з великим яскравим квітковим принтом, довгою спідницею та розширеними рукавами, зібраними на манжеті, а також трикотажні варіанти зі спідницею є головним фаворитом стильних модниць. Міські модниці неодмінно оцінять моделі у стилі оверсайз під пояс та без. Жіночі з м'якого трикотажу довжиною по коліно - універсальний варіант, який відмінно поєднується з чоботами, ботильйонами та будь-яким верхнім одягом. Все також продовжує лідирувати у сезоні осінь-зима сукні у вигляді подовженого жакету.

Модное платье 2019

Вечірні сукні в Україні

Жіночий одяг RicaMare створюється для будь-якого випадку. Поряд із повсякденними та офісними моделями, дизайнери марки для кожного сезону розробляють вечірні варіанти. Мода майбутньої осені особливо привітна до ошатних моделей до підлоги, але й укорочені вечірні будуть мати неймовірно великий попит. Осінні міні-сукні, що облягають, з цікавим декором, асиметричними складками стануть відмінним варіантом для молодих дівчат з бездоганною фігурою. Їх можна надіти на діловий раут, вечірку. Паєтки повертаються! Вечірні варіанти з чорним, металевим, золотим переливом – хіт вечірньої моди. Не здають позиції й вечірні вбрання зі спідницею із тафти. Бахрома знову на подіумі! Тонка бахрома середніми рядами на напівпрозорих тканинах – відмінний варіант для тих, хто любить приковувати увагу. У новому осінньому каталозі марки представлені чудові сукні для любительок класики, екстравагантності, витонченості, неординарності. Кожна знайде той ідеальний варіант, який дозволить виглядати яскраво і індивідуально.

RicaMare – прогресивний бренд, якому довіряють модниці!

Великий асортимент офісного одягу ви можете знайти на нашому сайті. Офісні сукні 2019 можна переглянути за посиланням.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"