Базовий жіночий гардероб 40+

Всупереч сталим стереотипам минулого, сучасна жінка після 40 років може собі дозволити образи, відповідні її іміджу, статусності і настрою, носити те, що їй подобається і відповідає моді. Однак, при виборі речей базового гардероба варто керуватися декількома простими правилами , щоб відчувати себе впевнено і виглядати доречно при будь-яких обставинах. Стилісти RicaMare рекомендують:

  • уникайте речей з тонкого трикотажу, які щільно прилягають до фігурі, підкреслюючи її вигини;
  • при підборі комплекту верх і низ не можуть бути одночасно облягаючого фасону, а контрастність за кольором здатна обіграти пропорції фігури. Постулат світлий верх-темний низ працює в усі часи;
  • монохромність в одязі, або поєднання речей одного тону різного відтінку, додасть стильності, а світлі тони здатні зовні омолодити володарку;
  • остерігайтеся принтованих речей, які здатні візуально розширювати силует, краще віддати перевагу багатій фактурі тканин при однотонному виконанні;
  • додайте в образи багатошаровість, це актуальний тренд і відмінний спосіб заховати недоліки фігури;
  • вміле поєднання речей - головний принцип гармонійного зовнішнього вигляду жінки, дотримуйтеся основного класичного стилю одягу в сучасному виконанні, комбінуючи його з модними елементами та аксесуарами;
  • з урахуванням вікової складової при виборі одягу уникайте крайнощів - супер-міні, глибоке декольте або розрізи, великі акцентні елементи, зайвий декор. Користуйтеся правилом - все добре в міру;
  • при виборі аксесуарів або прикрас віддайте перевагу стилю мінімалізм, який створює полегшені, елегантні образи.
Базовий гардероб 40+
Базовый гардероб 40+
Базовий гардероб 40+

Що ж повинно бути в гардеробі у жінки 40+? Нижче перераховані основні елементи базового гардероби, при поєднанні яких Ви завжди будете виглядати стильно, елегантно, лаконічно.

  1. Піджак чи жакет. Формує строгий силует, коректуючи пропорції фігури, і на сьогодні є трендової річчю. Піджак відмінно виглядає в костюмній парі з брюками або спідницею для ділових зустрічей, з джинсами і злегка засуканими рукавами для casual-образів, а подовжена модель носиться як верхній одяг. Піджак базового відтінку легко поєднується з іншими елементами гардероба - з футболкою, сорочкою, джемпером. Ви без проблем складете комплект для будь-якого випадку.

  2. Пальто. Пальто вільного фасону довжиною нижче коліна в сірому, бежевому, коричневому тоні складе осінній стильний образ, зігріє в холод, подарує комфорт.

  3. Брюки та джинси. Штани вільного фасону, що не облягають щільно стегна, прямі або злегка завужені донизу із середньою або завищеною лінією талії. Перевага віддається чорному і темним кольорам, без контрастних елементів декору, джинси без потертостей і розрізів. Зауважте, стрілки на брюках витягають силует і структурують образ.

  4. Спідниці. Спідниці прямого крою довжиною міді або нижче коліна надають стрункість за рахунок візуального витягування силуету і перевага віддається саме їм. Простий фасон актуальний у виконанні з еко-шкіри, джинси, замші, фактурного трикотажу.

  5. Сорочки та блузи. Цих складових гардеробу необхідно кілька штук в світлих тонах. Сорочки носять навипуск, вправленими, рукава можна закатати, одягнути під неї контрастний топ або гольф. Світла сорочка виручить в будь-якій ситуації, надаючи образу свіжості, легкості і впевненості. Цей жіночний елемент гардероба завжди виглядає стильно і актуально. Світла вільна блуза додасть образу краси і елегантності.

  6. Сукня. Фасони сукні А-силуету до коліна і сукні-футляра нижче коліна представлять фігуру у вигідному ракурсі, підкреслюючи жіночність і гармонійність образу.

  7. Футболки. Однотонні футболки вільного крою базових кольорів, як нижній шар капсули, додадуть невимушеності зовнішнім виглядом.

  8. Аксесуари. Без аксесуарів образ стильної жінки важко уявити. Вони гармонійно доповнюють базові речі, привносячи свіжість і різноманітність. У прикрасах перевага віддається мінімалізму - тонкі ланцюжки, браслети на руку, витончені сережки і каблучки. Додавши в свій образ стильний аксесуар - хустку, товстий ремінь, шаль, можна виглядати оригінально і нетривіально навіть в одязі простого фасону.

В основу гардеробу також необхідно внести светр або світшоти, джемпер або гольф в зимовий період. При підборі взуття віддайте перевагу класичним моделям кросівок, черевиків і туфель, які прослужать не один рік і не втратять своєї актуальності.

Базовий гардероб 40+
Базовий гардероб 40+
Базовий гардероб 40+


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"