Біла сорочка - базовий елемент гардеробу

Біла сорочка відрізняється універсальністю, строгістю і надає зовнішньому вигляду свіжості протягом дня. Ця річ відмінно вписується в будь-який образ і робить його продуманим і елегантним. Саме тому вона вважається одним з основних предметів жіночого гардеробу.

Дизайнери RicaMare кожен сезон додають в колекцію кілька моделей оригінальних сорочок, і ви обов'язково знайдете ту, яка відповідає Вашим бажанням і вимогам.

Як же вибрати білу сорочку?

Щоб сорочка стала дійсно важливою і постійною частиною вашого гардеробу, вона повинна бути правильно підібрана. Оптимальна довжина - приблизно до лінії стегна. Тоді її можна буде і заправляти, і носити навипуск. Рукав нехай буде довгим - його завжди можна перетворити в стильні ¾. Комір - краще віддати перевагу класичному, відкладному, він відмінно підкреслить витончену лінію шиї.

Дуже важливо правильно підібрати свій відтінок білого - в залежності від вашого кольоротипу сорочка може бути молочною, синяво-білою, кремовою, слонової кістки або чисто білого кольору.

З чим носити білу сорочку?

Важко уявити собі комплект, в який біла сорочка не впишеться. Білий верх - чорний низ, вічна класика офісного дрес-коду, який легко можна урізноманітнити. Досить замінити звичайну спідницю-олівець на шкіряну.

Сірість офісних буднів можна розбавити яскравими туфлями, а на шию надіти стильне кольє або шийну хустку, тому що цілком допустимо розстебнути одну-дві гудзики на жіночій сорочці в формальній обстановці. Якщо ж розстебнуті гудзики неприпустимі - кольє надаватися під комірець, також як і краватки або жіночні банти.

Зверніть увагу на наступні офісні сорочки, які майстерно додані в капсули від RicaMare для ділових леді.

Белая рубашка, купить рубашку в Украине
Белая рубашка, купить рубашку в Украине


Спідниці-міді, популярні в цьому сезоні, - ще один прекрасний компаньйон для білої сорочки. Блузка врівноважить яскравий принт на спідниці, а підкреслена лінія талії зробить вас стрункішою.
З класичними брюками сорочку краще заправити або перехопити тонким ремінцем, щоб підкреслити талію. Занадто класичний look з прямими брюками можна «розбавити» кросівками.

Засукавши рукав білої сорочки, можна надіти її з модними в наступаючому літньому сезоні шортами. Такий look не виглядатиме пляжним, навіть якщо ви надягнете сандалі або кеди. Добре доповнять комплект великі годинник або різнокольорові браслети і рюкзак в міському стилі.

Белая рубашка, купить рубашку в Украине
Белая рубашка, купить рубашку в Украине


До речі, якщо ви ніяк не можете вирішити, заправляти сорочку чи ні, найпопулярніший нині спосіб - заправити сорочку тільки спереду. Цей спосіб прекрасно працює як з джинсами, так і з кольоровими брюками, і будь-який спідницею. Відмінно в такому випадку буде виглядати принт на спинці сорочки.

Трохи недбалості додасть вашому образу сорочка, надіта нарозхрист поверх футболки або майки. Такий образ зараз особливо популярний для любителів кежуал-стилю.

Відмінним напарником для білої сорочки стануть модні в цьому році кюлоти, заправлена ​​біла сорочка їх врівноважить. Біла блузка ідеально поєднується з жилетами, жакетами і кардіганами.

Біла сорочка від українського виробника RicaMare легко може відігравати головну роль у вашому гардеробі і не бути при цьому буденною і строго формальною.



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"