У чому зустрічати Новий рік 2021

У чому зустрічати Новий рік - ідеї ошатних образів від RicaMare

Кожного грудня ми з нетерпінням очікуємо майбутні корпоративні вечірки, зустрічі з друзями і Новорічну ніч. І кожна жінка намагається подбає про вбранні для цих заходів заздалегідь. При виборі вбрання до Нового року потрібно врахувати ряд стилістичних і тематичних тонкощів.

2021 рік Білого Металевого Бика. Що ж надіти на свято, щоб сподобається цій сильній і благородній тварині, і відповідати моді?

Спочатку слід звернути увагу на вибір кольору. Щоб отримати благовоління символу року, віддайте перевагу кольорам сіро-білої палітри. Причому вибирати відтінок астрологи рекомендують в залежності від того, до чого Ви прагнете в майбутньому році. Якщо в пріоритеті кар'єра - вибирайте графітовий серій, мрієте про любов - сріблястий, а удачу і достаток принесе білий колір.

Також актуальні синій і фіолетовий кольори, а без елегантного чорного з додаванням блискіток, люрексу не можна уявити жодну новорічну вечірку і в модних колекціях займає почесні місця.

Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021

Стильна або вечірня сукня, ошатний комбінезон або комбінована блуза - у виборі предметів гардеробу для зустрічі наступаючого року немає обмежень. Головне - придбайте новинку для майбутнього новорічного свята, так Ви задобрите консервативного Бика і залучите удачу в наступному році.

Ошатний образ вибирайте виходячи з власних уподобань. Стилісти RicaMare рекомендують:

  • Для святкування в офісі виберітьмодну блузу, комбіновану з органзой або гіпюром, яка буде безпрограшно виглядати під класичні брюки або спідницю. Урочисто виглядають блузи з атласу і асиметричного крою.

  • Найбільш затребуваним нарядом на Новий рік для жінок залишаєтьсясукня, приваблива і незабутня, адже це той випадок, коли можна дозволити реалізувати свої фантазії і приміряти жіночний, елегантний або спокусливий образ. Але враховуйте стриманий характер Бика і уникайте пафосу й зайвої відвертості.

    Зверніть увагу на сукню прямого крою з поясом і зі знімним коміром, сукню з пишною спідницею і завуальованій зоною декольте, сукні з корсетною вишивкою для офіційних заходів. Таке плаття згодом стане базовим предметом гардероба.

    Для запальних вечірок підійдуть сукні А-силуету з акцентними рукавами, сукні по фігурі з вирізом на плечі або з драпіруванням. Для втілення коктейльних варіантів використовуються тканини з люрексом, блискітками, паєтками, а для декорування - вишивки металізованими нитками, напівпрозорі вставки з фатину, бахрома.

  • Для тих, хто любить ефектно виділятися на загальному тлі, підійде варіант брючного комбінезона вільного крою або багатошаровий образ з жилетом з органзи.

Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021
Що надіти Новий рік 2021

Образ буде неповним без стильних аксесуарів. Наш інтернет-магазин пропонує вибрати і купити модні аксесуари 2021: великісережки, витончені браслети, авторські шалі, фатіновой носочки з вишивкою, які додадуть індивідуальності обраному образу, а металеві прикраси до того ж сподобаються господареві наступаючого року.

Вибрати й купити ошатний одяг RicаMare - прекрасний спосіб виглядати блискуче, модно і стильно для зустрічі Нового року, сподобавшись при цьому символу року Білому Бикові і привертаючи до себе удачу. Щасливого Нового року!


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"