Історії, що надихають. Анастасія Овчаренко

Моя історія кохання до RicaMare

Навіть не уявляю собі життя без одягу від надзвичайно чарівного бренду RicaMare! Цей одяг був зі мною на роботі, на вечірках, на відпочинку, в горах, в таборі біженців. Знаєте, дуже допомагає тримати себе та відчувати дотик дому, можливість надягнути улюблені речі. От комбінезон (який мені Іра колись показала і це було кохання з першого погляду), а потім він пережив зі мною і переїзди, і пригоди, і сльози, і евакуацію. І він зігріває мене кожним дотиком. Коли в березні я в рюкзак мала скласти все життя - там був комбінезон. В ньому я їздила, поверталася, обіймалася, витирала рукавами сльози. І це був той шматочок життя, який тримає тебе.

Я можу розказувати про речі багато. Бо кожна - це емоція і дім. Це люди та обійми. Ось шаль, яка тримає запах моїх духів, які залишилися вдома, з Моною Лізою. Вона доповнює будь-який образ, і вона є затишок. Ось пуховик, який я так хотіла і встигла купити перед війною, і не уявляю, як би без нього обійшлася. Ось світшот та лосіни Крокуй до Перемоги - які стали найкращім рішенням для поїздок вже цієї зими, бо вони зручні, і викликають миттеве звикання, бо їх не хочеться знімати, а хочеться носити кожен день. І так вийшло, що я, як фанатка бренду, маю в свой валізці речі тільки улюбленого харківсьго бренду. Отож де б я не була - дім поряд. Кожне повідомлення у директі Інстаграму від RicaMare - це дотик до затишку та любові, з якою я звикла приходити до салону на Науки.


Кожна річ, кожна деталь одягу, яка вийшла у дизанерів RicaMare - це таке натхнення і тепло, що допомагає переживати, їздити допомагати, і кожен раз заглядати на нові витвори в інсті. Вірю в те, що зовсім скоро, ми будемо святкувати Перемогу та обирати найкрутіші нові сукні для свята. Бо відзначати Перемогу ми будемо довго, і нам буде потрібне нове вбрання! Люблю вас!


Саме цю зворушливу історію ми обрали переможною у конкурсі "Історія, яка надихає". Вітаємо авторку Анастасію Овчаренко! Дякуємо, що через всі події в житті ви зберігаєте любов до нашого бренду. Ваша історія дуже важлива для нас. Раді, що одяг від нашого бренду супроводжує вас, підтримує та підкреслює вашу красу в кожній події. Ви отримаєте подарунок з любов'ю від RicaMare.



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"