Історії, що надихають. Оксана Михайленко

У кожної речі з мого гардероба є своя історія і це завдяки бренду RicaMare. Мене не зупиняє навіть відсутність мого розміру. І коли я несу одяг в ательє щоб трішки вкоротили довжину або повузили, працівниці заздрісно роздивляються одяг.

Де б я не була на мене завжди зветають увагу. Я брала участь у конкурсі за заміщення вакантної посади. Для цього заходу вдягла блузу молочного кольору RicaMare і чорні штани. І мене оголосили переможницею! Я розумію, що судять не по одежі, а по розуму, але зовнішній вигляд відіграє велику роль.

Цього року я замовила літній жіночий костюм з брюками RicaMare та сорочку вільного крою колір фуксія, але жлдного разу не вдягла. Замовляла з думкою, що війна закінчиться, вийдемо з простою на роботу, а в мене немає нового одягу. Тепер костюм є, чекає нашої перемоги!


Україна незламна, а ми жінки-українки найчарівніші. RicaMare - бренд, який надихає! Коли в мене поганий настрій, то я захожу на сайт RicaMare і просто передивляюсь речі, а потім мрію про обновки.

Від щирого серця дякую вам за вашу роботу, це дуже важливо саме зараз, коли йде війна і так потрібні позитивні емоції та віра в майбутнє!


Цікаві історії від нашої постійної клієнтки, де важливу роль відіграють саме наші речі. Дякуємо за теплі слова, саме заради них та ваших радісних емоцій наша команда не здається у важкі часи та працює щодня. Миру, затишку, щастя бажаємо вам та вашим близьким.



Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Режим роботи консультантів
пн-пт 08-00 :: 16-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"