Політика конфіденційності

Конфіденційність клієнтів сайту ricamare.com.ua дуже важлива для нас, і ми зобов'язуємося її захищати. Ця політика конфіденційності містить опис обробки особистої інформації

Реєструючись на сайті, Ви також підтверджуєте, що прочитали перелік своїх прав як суб'єкта даних відповідно до статті 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за адресою http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

1. Збір персональної інформації

Можуть збиратися, зберігатися і використовуватися такі види персональних даних:

  • Інформація про ваші відвідування і використання цього сайту, включаючи джерело посилань, тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації на сайті.

  • Інформація, така як ваша адреса електронної пошти, ім'я та прізвище, які Ви вводите при реєстрації на нашому сайті.

  • Інформація, яку ви вводите при створенні профілю на нашому сайті, така як ваше ім'я та прізвище, номер телефону, стать, день народження, місто проживання.

  • Інформація, така як ваше ім'я та адреса електронної пошти, які ви вводите, щоб налаштувати підписку на нашу розсилку.

  • Інформація, така як ім'я та номер телефону, який ви вводите при покупці в 1 Клік.

  • Інформація, яка генерується при використанні нашого сайту, в тому числі, коли, як часто і за яких обставин ви його використовуєте.

  • Інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви надсилаєте нам по електронній пошті, через чат на нашому сайті або у відгуках.

  • Файли cookie - коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються, зберігати налаштування користувача.

  • Будь-яка інша особиста інформація, яку ви відправляєте нам.

2. Використання персональних даних

Персональна інформація, надана нам через веб-сайт, буде використовуватися для цілей, викладених у цій політиці. Ми можемо використовувати вашу особисту інформацію для наступних цілей:

  • Адміністрування нашого веб-сайту.

  • Персоналізація нашого веб-сайту для вас.

  • Надання вам можливості користуватися послугами, доступними на нашому сайті.

  • Відправлення Вам товарів, придбаних через наш сайт.

  • Відправка інформаційного бюлетеня по електронній пошті, якщо ви дали свою згоду (ви можете скасувати підписку в будь-який час).

  • Надання третім особам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті особи не зможуть ідентифікувати жодного окремого користувача з цієї інформації).

  • Робота з запитами та скаргами, зробленими вами або про вас, що стосуються нашого сайту.

  • Забезпечення безпеки нашого веб-сайту та запобігання шахрайству.

За винятком випадків, передбачених цією політикою, ми не будемо надавати ваші особисті дані третім особам.

3. Безпека Вашої особистої інформації

  • Ми будемо вживати розумних технічних та організаційних заходів безпеки, щоб запобігти втраті, неправильному використанню або зміні вашої особистої інформації.

  • Ми будемо зберігати всю особисту інформацію, яку ви надаєте, на наших захищених серверах.

  • Всі електронні фінансові операції, що здійснюються через наш веб-сайт, захищені технологією шифрування.

  • Ви визнаєте, що передача інформації через Інтернет за своєю суттю небезпечна, і ми не можемо гарантувати безпеку даних, що передаються через Інтернет.

  • Ви несете відповідальність за збереження конфіденційності пароля, який ви використовуєте для доступу до нашого сайту; ми не будемо просити у Вас пароль (за винятком випадків, коли ви входите на наш сайт).

4. Доступ та оновлення персональної інформації

Ми робимо все можливе, щоб надати Вам доступ до Ваших персональних даних і виправити їх, якщо вона неправильна, або видалити її за Вашим запитом. Перед обробкою запитів ми просимо користувачів підтвердити їх особу та інформацію, яку вони хочуть отримати, виправити або видалити.

5. Зміни до цієї Політики конфіденційності

Ця Політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, внесені до політики конфіденційності, будуть опубліковані на цій сторінці.

6. Ваші права

Ви можете доручити нам в будь-який час не обробляти вашу особисту інформацію в маркетингових цілях. На практиці ви, як правило, або прямо погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо вашу особисту інформацію в маркетингових цілях, або ми надаємо вам можливість відмовитися від використання вашої особистої інформації в маркетингових цілях

7. Оновлення інформації

Будь ласка, повідомте нам, якщо особиста інформація, яку ми зберігаємо про вас, потребує виправлення або оновлення.


Сукні, спідниці, брюки, блузки і сорочки в діловому стилі
Колекція шалей з репродукціями картин
Красиві сукні для повних жінок

Про нас

Співпраця
Умови для оптових кліентів RicaMare

Наше виробництво
Особливості виробництва ТМ RicaMare

Послуги
Послуги друку та вишивки

Статті
Поради стилістів, про моду і тенденції

Наші магазини

Харків
Кропивницький
Кам'янець-Подільський
Кам'янське

+38 (063) 995-89-88 (Viber,Telegram)
+38 (098) 888-60-22
+38 (044) 221-93-98
+38 (093) 170-79-09
shop@ricamare.com.ua

Режим роботи консультантів
Щодня, 10-00 :: 20-00


Українська народна премія

Українська народна премія

RicaMare визнаний "Кращим магазином
жіночого ділового одягу 2019"